always1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, teklifte bulunduğum doğrudur fakat özel sebeplerden ötürü teklifimden vazgeçip mesajımı hemen kaldırdım. Siz forumda aktiftiniz sanırım o sırada alıntı ile cevaplamışsınız ben kaldırana kadar yeni fark ettim kusura bakmayın.. Benden önceki tekliflerden açık arttırmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca şikayet etmelik bir durum yok açık arttırma kurallarında belirtildiği gibi,

-Tekliften vazgeçmek istiyorsanız bunu açık artırma sürerken yapabilirsiniz, sonlandıktan sonra teklifinizi geri çekemezsiniz.

Henüz süre bitmediğinden bende teklifimden vazgeçtim. iyi günler diliyorum.
Sebebi Şudur ki;
1 Alıcı 500 TL parası var ve tekilif veriyor belkide ona kalacak siz 550 TL verdiğinizde kişi parasının yetmiyeceğini düşünerek arttırmıyor ve başka site bakıyor ve ya başka bir site alıyor siz teklifinizi geri çektiğinizde kişi artık başka siteyi almış ya da teklif vermiş oluyor.
Bu sebeple hem alan kişinin istediği siteyi almasını engellemiş hem insanların kafasında benim üçkağıtçı olduğum düşüncesi oluşuyor hem de satiş yapacağım kişileri kaçırmış oluyorsunuz.

Tekliften vazgeçtiğinizde satış konusuna sebebi ile birlikte vazgeçtiğinizi belirtmelisiniz ki insanlar da bir üçkağıt olmadığını anlasın ve teklif verecekler de ona göre hareket etsin. Yaptığınız etik bir durum değildir.

myqatsel ile konu hakkında görüşme sağlayacağım. Ve konu ile ilgili karar vermesini isteyeceğim.