Herkese merhabalar, ilaniniver.com domainim bir süredir boşta bekliyordu. Yaklaşık 5-6 ay önce bi seriilan scriptini 750 TL' ye satın alıp kurdum fakat kullanmaya fırsatım olmadı. Yani siteyle ilgilenemedim. Boşta duracağına belki ihtiyacı olan olur düşüncesi ile ve aklımda her hangi bir rakam olmaması sebebiyle açık arttırmaya çıkardım. Sitenin seriilan yazılımı açık kaynak kodludur. Her hangi bir lisans kısıtlaması yoktur. Dileyen kurulu olan yazılımı kullanır, dileyen kendine özgü farklı bir yazılım kullanabilir, domaini 2 yıllık sipariş vermiştim bitiş tarihi 29.04.2018' dir, domain şuan da turhost hesabımda barınmaktadır.
Not: Siteyi açmadan yaklaşık 2 yıl öncesine kadar Site isminde bir Facebook sayfamız vardı kullanıcılarımız sayfa üzerinden ilan verirdi. 6K beğenili bir Facebook sayfası kullanıcıları tamamen doğal yollarla oluşmuştur yani demek istediğim her hangi beğeni kasma ws işlemi olmamıştır. Sitemizi kurunca sayfada ki kullanıcılara artık ilanlarını site üzerinden vermeleri gerektiği konusunda duyuru yayınlayıp kullanıcılarını siteye çekmeyi hedeflemiştik. Fakat dediğim gibi diğer işlerim sebebiyle ilgilenmeye fırsatım olmadı.

Site adresi: www.ilaniniver.com
Başlangıç Fiyatı: 250 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 11.05.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Seri ilan
Günlük hit sayısı:-
Ziyaretçi kaynağı: Facebook Sayfası, Google ws
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:-
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satışta olup, her hangi bir sınırlama yoktur
Hosting dahil midir: Opsiyonel
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Kullanılan Yazılım Açık kaynaklıdır.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:-
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir hukiki sorunu yoktur.