1. sorunuza cevap :

İstediğiniz kadar siz yeni açılmış hesaplar açın ve oluşturun ve hatta mobil onay vb. yapın bu tür yeni açılmış yeni hesaplar üzerinden reklam yaptıgınızda o hesap yada hesaplar ya kitlenir yada kapanır. tavsiyem eski tarihli hesap üzerinden bunu yapmanız ve bu hesaba mobil onay yapmanızdır . mobil onay dışında bu hesabın adı soyadı ve doğum tarihi bilgileriyle aynı olan kimlik belgeniz elinizde hazır şekilde olursa olası kimlik onay sorunu yaşarsanız bunu geri açmanız kolaylaşır bunu belirteyim. asla ve asla yeni açılmış hesapalrda reklam vb işleri yapmayın yoksa fb dediğim gibi bu hesapalrı kapatır yada kilitler .sorun yaşarsınız sürekli

bende yeni açılmış hesapalr üzerinden sizin çalışmanıza benzer işlemler yaptım en son bu hesaplari kimlik onayı yaptırarak geri açtım . bende yaşadım bu sorunu .bunu belirtmek istiyorum.

2.sorunuza cevap ise :

asla ve asla aktif olmayan 1 sayfanız var ise ve bunu aktif 1 sayfanız ile birleştirmek istiyorsanız bunu yapmayın yoksa hali hazırdaki aktif sayfanızda ölü konuma gecer ve öldürür aktif sayfanızın hitini. sırf büyütmek için yani büyük görünsün diye bu sayfanızı birleştirmek istiyorsanız dediğim gibi yapmayın. tavsiyem budur. tercih size kalmış