Merhabalar, bazı arkadaşlar yarışmalar için etiketlenmekten rahatszı oluyor gördüğüm kadarıyla. Bu problemi çözmek adına bir etiket şablonu oluşturulabilir diye düşünüyorum.
Dilerseniz bu konu altında toplayalım etiketlenmek isteyenleri
Her gün onlarca yarışma açılmıyor ki toplasan hafta da 2-3 geçmiyor.Etiketlenmek sorun değil ama tabi hiç gelmesin isteyenlerde var saygı duymak lazım.
Bu konu hakkında bir moda mesaj attım fakat ilgilenilmedi. Sonra bu konuda rahatsız olanlardan çıkacak tartışmada da yine sessiz kalacaklardır. O mesaj ;
"Merhaba kolay gelsin,
Tasarım yarışmalarında konu sahiplerince, isteyen istemeyen kişilerinde bulunduğu bir etiket listesi dolanıyor.
Bunun için şöyle bir fikir geldi aklıma, yarışmalara etiketlenmek isteyenler adında bir sabit bir konu açılıp etiketlenmek isteyen kullanıcıların o konuyu beğenmesi ve bir sonraki yarışma sahibi o konudaki beğeni listesindeki kişileri etiketlemesi daha isabetli olur diye düşünüyorum.
Yani bi nevi mail listesine kayıt olup yeni güncellemelerden haberdar olma gibi.
Şuanki dolanan listede çoğu üye pasif yada etiketlenmek istemiyor bazı konu altlarında dile getiriliyo o yüzden böyle bi sistem bence daha isabetli olabilir diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar tekrar. "
O konu bu konu olabilir bence. Bu arada tebrikler duyarlılığın için.
Modlar her şikayete bakıyoruz ilgileniyoruz diyorlar da yarışma konularında birçok şikayetim vardır hiçbirine dönüş yapmadılar.Forumun arka bahçesi olduğu için bir ara bakarız modundalar heralde.