Hocam yazını kısmen beğendim konu sert falan açılmamış gına geldi artık böylelerinden ve haklı olarak şikayetini belirtmiş konuyu açan da. Fiyat konusunda sana katılıyorum. R10.net'in taban fiyatı arttırması lazım. 100 kelime 1 lira gerçekten az.
Ayrıca biraz sert olabilir ama eski üye olduğumdan dolayı yazmıyorum bunu 1 ay 6 ay gibi kısa süre önce kayıt olmuş yazı üzerine tek bir traderı bile olmayan kişilerin bu işi yapması yasaklanmalı.
Konuya cevap yazan kibirli, kendini beğenmişleri görüyorum.
Allah kibirli kullarını sevmez.
Değerli üstad
Şimdi ben buraya uğraşmak istemiyorum ama günlük onlarca lira reklam masrafı verdiğim sitelerimin günlük reklam giderlerinin resmini atarım ve sonra size şunu sorarım.
Değerli hocam taban fiyat artsın o konu da sıkıntı yok da satın aldığım facebook reklamlardan satın aldığım tanıtım yazılarından hatta satın aldığım fotter linkler den bile sitelerime hit getiren şahsım satın aldığım makaleler den sitelerime hit getiremiyor ise suç kimdedir ?
Ben bu makaleleri kendim okumak için mi yazdırıyorum ?
10 küsur editör ile çalışıyorum.Dekorasyon sitemin editörü hariç diğer sitelerimin editörleri bu ay kendi yazdıkları makaleleri kendileri okudu.10 küsur editörden 1 tek dekorasyon sitemin editörünü kenara koyuyor isem hayal kırıklığımın boyutunu anlayınız lütfen.