Aldığınız hizmeti nasıl aldığınızı hatırlatırım, konu destek değil sizin keyfi olarak tekrar lisans kurulumu yapmak istemeniz.
Zaten aktivasyon yapmışsınız, şimdi tekrar kurmak istiyorsunuz, ve sıradaki destek bildirimlerine göre cevap sırası size gelecek.
Kimse size öncelikli hizmet vermiyor, üstelik size destek vermeme gibi bir seçeneğimde mevcut normalde.
Çünkü siz bu temayı illegal olarak temin ederek kullandınız. Ve daha sonra bunu tespit ettiğimizde forum yöneticileri size başka seçenek bırakmadığı için ücretini ödemek zorunda kaldınız.
Normalde ben satın almanızı değil, forumdan süresiz uzaklaştırılmanızı rica etmiştim. Çünkü bu ilk vukuatınız değildi.
Her neyse, satış konusu altına ısrarla yazıyorsunuz, tekrarlıyorum, üslubunuza dikkat edin. Her konunun bir yolu yöntemi var, ve kimse siz destek talep ettiniz diye diğer tüm müşterilerini bırakıp size öncelik tanımaz bunu öğrenin.
Burada satmış olduğunuz bir ürünün ücreti ödenmiş ve bununda yapımcısı siz olduğunuz için destek talebinde bulunulmuş. Bu konuda kurulum yaptığımı söyluyorsunuz ama, kurulum daha yapmadım ve yapmak istediğimde lisans geçersiz hatası olduğu için buraya yazdım!
http://prntscr.com/da4eqz
Burada verilen kararlar neyse ona yönelik her şey yapılmıştır. Bu konuda da tabiki de hizmeti almak zorundayım. Neyse konuya son mesajımdır.
Not: Uslubum da herhangi bir tarafınıza karşı ne bir hakaret nede bir terbiyesizlik vardır. Bence siz müşterilerinize karşı uslubunuza dikkat ediniz.
Satış konunuz olduğu içinde yazdıklarımı tekrar okumanızı öneririm.
İyi çalışmalar.