n0kta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı durumdayım. katılıyorum adamın biri kopyala/yapıştır makale satmaya çalıştı bir de üstüne şikayet konusu açmakla tehdit etti.
Adamın biri benim hocam.
Olaya doğruluk getirelim. Ben size teslim ettikten 24 saat sonra dönüş yapmadınız. Profiliniz güven vermediği için bende bir dolandırıcılık vakasıyla karşı karşıya kaldığımı düşünerek cevap vermediğiniz halde şikayet konusu açacağımı söyledim. Online olup skype üzerinden cevap vermemiştin.

Dediğiniz gibi içerikler özgün değildi. Yeni bir yazar dahil etmiştim kadroya. Aklı sıra çakallık yaptı. Daha önce böyle problem yaşamadığımız için bende kontrol etmeden size gönderdim. Hata bendeydi evet. Diğer yazarlarla sorun yaşamadığımdan bu arkadaş ile de sorun yaşamam diye düşünerek kontrol etmedim. Size de mesajımda olay için üzgün olduğumu yazıları tekrardan yazıp hediye etmek istediğimi belirttim. Fakat dönüş yapmaya tenezzül bile etmediniz. Ortada bir yanlış varsa düzeltilmesini de elimizden geldiği kadarıyla sağlarız.

Bunu neden söylüyorum. Herkes çalışmak istediği insanı tanımalı. Burada hakkımda bir tane kopya içerik teslim etti diye cümle bile geçmedi. Binlerce makaleyi sorunsuz teslim ettik. Konumdan da inceleyebilirsiniz.

https://www.r10.net/makale-alimi-amp...ti-9733-a.html

Konuya gelecek olursak maalesef ki el atılmayacak. Forumda takip ettiğim kadarıyla yıllardır grafik tasarım alanında şikayet var. Oraya dokunulmadı ise buraya hiç dokunulmaz.