Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde bunun Ingilizce makale versyonu da var.
Ingilizce siteler satin almakla ilgileniyoruz ve ilan gordugumuzde site adresi ve diger detaylari aliyoruz. Bir bakiyoruz makaleler pakistanli ilkokul seviyesinde ingilizceyle yazilmis sozde makaleler. Laf kalabaligi mi istersin, anlatim bozukluklari mi istersin, eksik ozneler ve fiiler iceren cumleler mi istersin? Ne ararsan var. Yani bir amerikali ziyaretci siteni ziyaret edip okumaya basladigi anda basagrisi baslar, hemen siteyi terk eder. Sonra o siteden ne ziyaretci bekleyin, ne de gelir!
Site sahiplerine tavsiyem, bu kalitede makale istiyorsaniz 0.3$ dan alip size 1$ dan satanlardan alacaginiza freelancer gibi sitelerden direkt 0.3$ dan bolca bulursunuz. Yok bana kalite lazim diyorsaniz gidin ordan veya iwriter gibi sitelerden 1$ verin, gercekten arastirilmis, iyi yazilmis ve proof reading de yapilmis makaleler alabilirsiniz.
+1

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda haklısınız. Geçen sene birine makale yazdırdım, konu nikah şekeri ve ilk paragraf şöyle ;

Gelin ile damat arabalarına binmiş hızla ilerliyordu ama kafalarını kurcalayan birşey vardı ve bunun üstüne yoğunlaştılar, tam ne ne diye düşünürken hemen akıllarına nikah şekeri yaptırmayı unuttuklarını geldi. Hemen hüsna hüner nikah şekeri firmasını arayarak düğüne bir saat kala bütün şekerlerini teslim almayı başardılar...

Şimdi buna söveyim mi döveyim mi Ben sittim sene değil bir saatte 3 saatte teslimatı zor yaparım,ikincisi makale istedim bana cin ali masalı anlatmış
ahahhahaha valla güldürdün hocam.. İşte piyasa böyle..

Bu konuyu açalı kaç saat olmuş bu kadar mağdur var, SİZCE TESADÜF MÜ diye soruyorum, kişi, yetkili veya her kim varsa......