Minamber bu konuyu açmadan 5 dakika önce makale konusu üzerine pmleştik.
Bu yüzden konuya yazma gereği duydum.
Benim de hazır makale satış konum var. Bazı makalelerimde 150 kelime iken, bazılarında 600 700 kelimeye çıktığım oluyor. Ben makaleleri hazırlarken, site için olsun seo kastıralım kastıralım, kullanıcıya hiç bir şey katmayalım tarzında makale hazırlamıyorum. Forumdan birçok arkadaşı davet edebilirim konuya, kendileri makale yazdırmak istedikleri halde yararlı olmayacağını düşündüğüm için işi reddetmiş bulundum. Ayrıca makaleleri yazarken internetten bir makale bul onu oku sonra aklında kalanları düzgün bir özet olarak yaz özgün makale yaz şeklinde satış yapmıyorum. Eskişehirde yaşıyorum. Anadolu Üniversitesi Kütüphanesini bilenler bilir. Gerçek bir kaynaktır orası. Yazacağım konular için sabah vakitlerinde eskişehir soğuğunda kütüphaneye kadar bilgisayarımla giderim. Araştırırım okurum incelerim sonrasında makale yazar satışa koyarım. Bu yüzdendir satış konumda az bir sayıda makale bulunmaktadır. Eğer konuyu açan kişinin dediği gibi iş görüyor olsak günde ben 30 40 hazır makaleyi rahatlıkla eklerim.
Makale yazan kişi kurum ve kuruluşlara önlem alınmalı peki makale satın alanlara bir önlem alınmalı mı peki? Forum kuralları herkes içindir. 100 kelimesi 1 TL'den satışa çıkardığımız makaleler için halen toplu alımda en son ne olur şeklinde mesajlar gelmesi peki buna ne denilecek? Makale satan arkadaşlar yaşadıkları sıkıntıları buraya yazsa makale satanlardan çok makale almak isteyenler denetime tutulur. 100 Kelimesini 70 80 kuruşa getirmeye çalışanı mı, yaptığınız iş başından sonra gelen ekstra hizmetler mi? Paranın geç gelmesi mi daha niceleri sıkıntılarla uğraşıyoruz taban fiyattan iş yapmamıza rağmen çok sıkıntılı müşterilerle karşılaştığımız oluyor. Siz bir gazete, dergi veya ciddi bir kurumsal internet sitesinde yazan yazarların içeriğinden istiyorsunuz lakin o istediğiniz özellikler 100 kelimesi 1TL, 2 TL gibi fiyatlardan satılmıyor. Siz 100 kelimesine 4 5 TL aralığı bir fiyat verin. Kişi yazdığı 300 kelimelik makaleden 15 20 TL arası bir para kazanma seçeneği olsun size bilimsel makale niteliğinde makale de hazırlar.