acupato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi uzun süredir yapan makale yazarı arkadaşlar var forumda ilk planda onlar tercih edilmeli. Anlattığınız soruna çözüm bulmak mümkünmü bilemem, kopya içerik satanlara uzun süreli ban ve forumda makale yazarlığı yapma yasağı caydırıcı olabilir belki.
Hocam bildiğiniz dürüst, şerefli çalışan işinin ehli makaleci tanıdığınız var ise profil url adresini gönderirseniz sevinirim...

Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
210 TL dolandırıldım dost. İçerikleri kontrol etmeye vaktim olmamasını suistimal etti. Üstelik bu çocuğun kendi konusu bile yok ilanımdan bana ulaştı.

Şu olabilir; makale yazarları örnek yazdığı makaleleri yöneticilere ileterek onay alır, konular bu sayede açılabilir. Konusu olmayan makaleci de ilanlara teklif veremez. Verirse ceza alır. Bu şekilde belki güzel olabilir.
Hocam piyasanın geneli bu durumda, dikkat.

Habercii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale yazmadım, yazdırmadım ama o fiyatlara ben yazmam mesela. Piyasa ucuz olunca benim gibi hem aldığı eğitim, hem google bilgisi olanlar hem de yazı yazma yeteneği olan arkadaşlar da uzak duruyorlar. Aynı ücreti daha az emekle farklı yerlerde kazanma yoluna gidiyorlar. Makale piyasası da istismar edilebilecek konuma geliyor. Burada işini hakkıyla yapanlar üzerine alınmasın onlar da bu istismarcılar yüzünden emeklerinin karşılığını değil daha düşük bir ücrete mecbur oluyorlar. Her açıdan mağdur yaratılıyor.
Keşke pahalı ama işimi çözen makaleci tanıyabilseydim haklısın hocam..

millsap99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bizim gibi bu işi meslek edinen insanlarda var. Biraz sizlerde de suç var açılan konuları görüyorum 15 liste yapmış istediği özellikleri yazıyor arkadaş elbette çok haklı en altta da yazıyor ki 100 kelime 1 lira veririm. açıkcası 100 kelime 1 liraya iş yapan adamlar baskasına yazdırıyor ya da c/p yapıyor sizlerde biraz uyanık olun lütfen

ya da bazı ögrenci arkadaslar harçlık cıkarmak icin yazıyor kimisi iddaa parası için malesef çok sayıda insn var böyle
Aynen öyle, önüne gelen makale yazıyorum diye geçiniyor..

BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır makale almak lazım .
Çözüm değil, hazır makaleleri okutmuyorlar

MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsim vermelisiniz bence, başka yazarları da töhmet altında bırakmamış olursunuz.

Zaman zaman şikayet konuları açılıyor, görüyorum ama ne hikmetse makale satan herkesin trader profili yüzde 100. Kimse -trader vermiyor veya para iadesi alınca traderi sildiriyor demek ki. Trader mekanizması düzgün çalışsa kimse mağdur olmaz.

Yazar kopya makale satsa ve bunu müşteriye yedirse problem yok. Fakat müşteri uyanınca parası geri iade ediliyor, -trader silinince de bu çark sürekli aynen devam ediyor.
-traderlerin silinmesi konusunda yorum yaparsak, sanırım banlanabiliriz

Mustafha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusu olmadığı için yazma gereği duydum. Bende bir makale yazarak para kazanan insanım. Makalecilere yüklenilmemesi konusunda bazı konulara değinmek istedim. Normalde böyle konulara pek müdahil olmam ama şununda bilinmesini isterim.

Makale yazmak kolay iş değil. Zaten yazılması kolay olsa alt üstü 150 kelime yazacak dediğiniz makaleyi siz yazarsınız.

Yok kıldı, yok tüydü, armutun sapı üzümün çöpü diyen birsürü insanla karşılaşıyoruz.

Kendini makale konusunda ıspatlamış bir sürü insan var o kişilerle çalışmayı deneyebilirsiniz.

Makale alacağım yerine onlarca makalecilerin konuları var onların referanslarına bakarak alım yapabilirsiniz. Ki zaten açtığınız konu o kadar sert ki kimse ilgilenmemiş bile.

Kimse kusura bakmasın bazı insanlarda çalışacağı kişiyi iyi seçmeli.

Ucuza yazdıracağım diye bin takla atan insanlar var aramızda.

Makale yazdıracağım diyerek adeta makaleciyi satın alan insanlar da var.

Sonuçta burada makale yazan kişiler edebiyatçı değil, bilim adamı değil, her konuda bilgisi olacak diye birşey de yok. İllaki araştırmalar sonucu bazı makaleler birbirine benzeyebiliyor.

Kopya makaleleri de alırken sizlerin bir şeylere dikkat etmesi gerekir. Yeni üye olan herkes makale yazarı oluyor burada. Ha ayıp değil tabiki yazabilirler ama bir iki referansına bakıp öyle karar verin.

Konuyla hiç bir alakam yok sadece tek kabahatın makalecilerde olmadığını belirtmek istedim.
Hocam siz gelip direk üstünüze alınmışsınız belli var bir acınız demek ki..
Senin o yok kıldı, tüydü dediğin şeyler SENİN MÜŞTERİLERİNİN İSTEKLERİ... Anlayabiliyor muyum?
Senin haricinde pek makaleci ilgilenmemiş gibi, neden acaba?
Eğer bu işi yapmayı bilmiyorsan zaten ben makale yazabiliyorum diye piyasaya çıkıp insanları kandırmaya çalışmayacaksın o halde hocam..

Valla hocam bana bu yazdıkların pek güven verici gelmedi açıkçası. Polemiğe girmek istemiyorum seninle..