Şikayet konusu olmadığı için yazma gereği duydum. Bende bir makale yazarak para kazanan insanım. Makalecilere yüklenilmemesi konusunda bazı konulara değinmek istedim. Normalde böyle konulara pek müdahil olmam ama şununda bilinmesini isterim.
Makale yazmak kolay iş değil. Zaten yazılması kolay olsa alt üstü 150 kelime yazacak dediğiniz makaleyi siz yazarsınız.
Yok kıldı, yok tüydü, armutun sapı üzümün çöpü diyen birsürü insanla karşılaşıyoruz.
Kendini makale konusunda ıspatlamış bir sürü insan var o kişilerle çalışmayı deneyebilirsiniz.
Makale alacağım yerine onlarca makalecilerin konuları var onların referanslarına bakarak alım yapabilirsiniz. Ki zaten açtığınız konu o kadar sert ki kimse ilgilenmemiş bile.
Kimse kusura bakmasın bazı insanlarda çalışacağı kişiyi iyi seçmeli.
Ucuza yazdıracağım diye bin takla atan insanlar var aramızda.
Makale yazdıracağım diyerek adeta makaleciyi satın alan insanlar da var.
Sonuçta burada makale yazan kişiler edebiyatçı değil, bilim adamı değil, her konuda bilgisi olacak diye birşey de yok. İllaki araştırmalar sonucu bazı makaleler birbirine benzeyebiliyor.
Kopya makaleleri de alırken sizlerin bir şeylere dikkat etmesi gerekir. Yeni üye olan herkes makale yazarı oluyor burada. Ha ayıp değil tabiki yazabilirler ama bir iki referansına bakıp öyle karar verin.
Konuyla hiç bir alakam yok sadece tek kabahatın makalecilerde olmadığını belirtmek istedim.