Hocam bu işin site açanı, forumda satanı diye bir ayrımı yok. Adam platin üye yok herkese makale satıyorum diyor yok editörlük hizmeti veriyorum yok benim elimin altında 50 tane makaleci çalışıyor diyor HİKAYE..... Bu adamlarla da çalıştım yazdıkları yazıların %60 ı kopya gerisini de artık programla mı değiştiriyorlar ne yapıyorlar belli değil. Saçma sapan işler...
Kusura bakma da hiçbir hırsızda o bahsettiğin forumu kendisi terk edecektir durumu yok...
Yaptırım şart... MAĞDURUZ....
Hocam bakıyorlar piyasada aaaa makalecilik diye bir şey var hadi yaparız deyip işin içine girmeye çalışıyorlar ama %95 makaleci 5 para etmez. Geri kalan %5 ide neredeyse bana henüz denk gelmiş değil.....
210 TL dolandırıldım dost. İçerikleri kontrol etmeye vaktim olmamasını suistimal etti. Üstelik bu çocuğun kendi konusu bile yok ilanımdan bana ulaştı.
Şu olabilir; makale yazarları örnek yazdığı makaleleri yöneticilere ileterek onay alır, konular bu sayede açılabilir. Konusu olmayan makaleci de ilanlara teklif veremez. Verirse ceza alır. Bu şekilde belki güzel olabilir.