gokhankoclar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son güncelleme sonrasında en doğal yöntemden tutun, en etkili linklere kadar bırakın ilerlemeyi tamamen geri tepiyor. Biraz daha açacak olursak güncelleme öncesinde sadece aldığım 1 tanıtım yazısıyla (aynı sektör, rakip firma) direk ilk 3 sıraya geldiğimi biliyorum. Amma velakin güncelleme sonrasında aynı sektörden aldığım 10 siteden link gram kıpırdatmıyor.. Hit kazandırcak çalışmalar, paravan adresler vs. Şuanda tepkiden ziyade oku iyice geri çekiyor. Peki sizce google linki bitirirse kime neyle yada neyi referans alarak bizi ilk sıralara çıkartacak ? Sizde benim gibi LİNK'in bitmeyeceğini düşünüyorsanız bu durumun açıklaması ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

Şahsi fikrim: Bundan 3 sene önce bir güncellemede tüm siteler alt üst olmuştu, 1.5 ay sonra tekrar bir güncelleme yaparak alt üst olan piyasayı tekrar düzene soktu. Acaba şu güncelleme bir deneme algoritması olabilir mi ? Yani 3 ay 4 ay sonra tekrar sıralamaları düzene sokabilir mi, yada linklerin etkisi artık 4-5 ay sonra gerçekleşebilir mi ? (Link etkisinin ölmediğini varsayıyorum.)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önce gerileyip sonra ilerliyo olması lazm kendiniz söylemişsiniz ok'u geri çekiyor diye ne kadar süredir geriledi ve ileri gitmedi? genel bi hata yapmadıgınızıa emin misiniz anchor oranı, yüksek oranda footer gibi gibi? kelime ve url paylasırsanız bi bakarm