yakarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo scripti satıp düzeltecem diye bir ay bekletip sonrada daha iyisini vereyim diyen karektersiz insanlar var forumda ayıp insan Allahtan korkar.
sıkışıncada paranı vereyimmi diyor. ( şikayet edersem forumdan atarlar diye oda ) ben elimden geldiği kadar yardımcı olmak istedim diyor.
bide utanmadan onu düzeltmek işime gelmez yenisini vereyim diyor o çok çok eskiydi ben sana dedim diyor googlede yayında olan siteyi değiştir bu donmu hergün birini giydiresin.
velhasıl 50 liralık adamlara dikkat edin
kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Cenâb-ı Hak bizleri, dâimâ güzel gören, güzel düşünen ve güzel hareket eden sâlih kulları zümresine ilhâk eylesin…

Âmîn!..
Öncelikle duanız için yürekten amin...Hocam yazmışsın ama İSİM VERMİYORSAN, bize o kişilerle alışverişe hala kapı aralıyorsan bu yazıyı hiç okumamış sayın...!

ŞİKAYETÇİ İSEN KULLANICI ADINI VER Kİ BİZDE O KİŞİ İLE TİCARET YAPARKEN DİKKAT EDELİM.

Madem şikayetçi oluyorsun, bize de o kişiyi söyleyin ki bizde DİKKAT EDELİM...Yoksa seninde o arkadaştan farkın kalmaz.

Yanlış anlamayın, ailede hırsız var diyorsun ama kimin hırsız veya kimin suçlu olduğunu söylemiyorsun.Bari söylemeyecektin KEŞKE BU YAZIYI HİÇ YAZMAMIŞ OLSAYDINIZ