Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Önemli olan işi yapmak değil işi severek yapmak olunca otomatikmen güzel bir proje çıkıyor. İnşallah daha güzel eklentiler ile yolumuza devam edeceğiz.

ShadowsTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
payu eklemeyi düşünüyormusunuz.
mevcut bir sitem var ganipara da onu taşıyabilirmisiniz
hepsiburada entegrasyonu n11 ve google adwords merchand varmıdır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:52:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:51:22 --

yazmayı unuttuğum tema seceneğimiz varmı yoksa direk bu haliylemi alıyoruz?
sistemi aldık destek sisteminiz mevcut mu
Merhaba

Payu entegrasyonu şuan için yok ama ekleme imkanımız var. Payu başvurusu işleminin prosedürleri fazla olduğu için başvurup deneme yapmadık.
Hepsiburada entegrasyonunu inceledim hatta yapmayı da düşünüyordum fakat sonradan vazgeçtim bunun nedenleri hepsiburada ile alakalı olmasından dolayı.
N11 ve Google Merchant özellikleri var o konuda bir sıkıntımız yok.
Tema seçeneği şuan için maalesef yok çünkü hala daha sistemi geliştiriyoruz hergün aklımıza farklı farklı fikirler geliyor . Ama talep doğrultusunda size özel bir tema çalışması yapabiliriz.
Destek konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Forumda bizim ile çalışan arkadaşlar bilirler çok şükür kimseyi de mağdur etmişliğimiz yoktur.

Ganipara hakkında birşey söyleyemeyeceğim çünkü hiç incelemedim ama bir demo adresi varsa inceleyip bilgi verebilirim.

Konu hakkında düşüncelerinizi pm olarak tarafıma veya konu altına yaparsanız. Ganiparayı inceleyip bilgi vereyim.

İyi çalışmalar.