zaferdegri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlatiminiz gayet akici ve kendini izletiyor.
Ancak bu anlatimlati daha populer kisiler uzerine yaparsaniz kanaliniz daha da hitlenecektir.
Basarilar dilerim

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

Kişi listem hazır, en başta en çok bildiğim kişiler üzerinden gitmeyi düşündüm. Çünkü ilk çekimlerde ister istemez çok heyecan oluyor, bu da insanı yorabiliyor. Bildiğim konularda heyecanımı atarsam dediğiniz gibi popüler konularda daha rahat çekim yapabilirim.

maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel, başarılar.

Tek problem her cümleye "Sabahattin Ali" diyerek başlamışsınız.
Bu yoğun tekrar biraz kulak tırmalıyor.

Ayrıca kanal ismini de dikkat çekici bir şey yapmanızı tavsiye ederim.
Dönüşünüz için teşekkür ederim. Hocam insan günlük hayatta konuşurken hatalarını göremiyorlar. Geçen öğrencim saymış, 10 dakikalık konuşmada 27 kere "yani" demişim. Bunları ekranda görmek daha kolay oldu. bu sebeple bir sonraki videoda hataları en aza indirmeye çalışacağım.

Hocam kanal adı konusunda tereddütteyim. Aslında edebiyatla ilgili marka bir sitem var. Ve o sitenin kanalını kullanabilirim ama bir yandan da kendi adımı ön plâna çıkarmak istedim. Bu konuda halâ tereddütlerim var.

slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence başarılı hocam. Edebiyat dünyasının magazin kısmı biraz ilgi çekiyor malumunuz. Frida kahlo'nun aldatılması, yatalak kalması, yatakta portresini çizmesi, piraye-nazım-vera ilişkisi, turgut-cemal-edip/tomris dörtgeni vs gibi konulara da değinirseniz hem bilgi verici hem merak uyandırıcı olur. Bir de konuşma aralarında imla kurallarını da sıkıştırın size zahmet, farkında olmadan öğrensin millet Bir de hangi programı kullandınız videoyu oluştururken?
Dönüşünüz için teşekkür ederim. Hocam yukarıda da yazdım, edebiyatın sosyal yönüyle ilgileniyorum zaten. Derste de özellikle bu noktalara değiniyorum ki öğrenciler edebiyatı sevsin, ucundan kıyısından ilgilensin. Bu dediğiniz olayların hepsini anlatacağım zaten. Ancak dediğim gibi ilk çekimlerde heyecan çok olduğu için daha standart bir konudan gitmek istedim.

Yazım kuralları konusunda haklısınız, araya serpiştirmek çok mantıklı geldi.

Macbook'larda imovie diye bir program var hocam. Oldukça basit bir program, onunla yaptık.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar