Merhaba Arkadaşlar.
Bir hosting firmasından reseller hizmeti almaktayım. sitelerimi başka bir hostingte taşıyacağım. şimdiye kadar whm bilgilerimi verirdim. Panel üzerinden hizlica ve bütün bilgileri tutar halde yeni yere taşınırdı. Şuan hizmet aldıdığım firmada aynı şekilde taşıdı. Lakin resellerimi başka bir yere taşıyacağım. yeni yer taşıma konsuunda yardımcı olacak ama reseller hizmeti aldığım firma bu secenek kısıtlanmış. Aldığım firma ile görüşünce ise bana komple yedek vermeyeceğini. böyle bir şeyin hiç olmadığını yapacak firma olmadığını yaklaşık 36 tane siteyi tek tek yedekleyip yeni yere kurmamı söyledi.
Şimdi Soracağım konu. WHM sistemi değiştimi eskiden whm üzerinden komple cpnael yedeki alınırken yeni sisteme kurulurken artık tek tek mi uğraşmamız gerekiyor?
taşıma işlemini yapmayacalıştığımızda yeni sistem üzerinden aşağıdak hatayı veriyor :
NOT EĞER BEN YANLIŞ BİLİYOSAM DİYE FİRMA İSMİ YAZMADIM. BOŞ YERE KARALAMAK İSTEMEM
Merhaba delikurt55,
Eski bayi sağlayıcınıza bilgi vererek list account üzerinden yedek alacağınızı belirtin. Orada sanırım bir kısıtlama mevcut. Ardından yeni hosting sağlayıcınıza bilgi vererek her hesap için ortak şifre belirleyip uzaktan transfer işlemi denemeleri konusunda ricada bulunabilirsiniz.
Eğer eski bayi sunucunuz dışarıya kapalı ise yeni hosting sağlayıcınıza rica ederek her bir cpanel hesabını şu makaledeki gibi indirerek yüklemeleri ricasında bulunabilirsiniz ;
http://blog.cliaweb.com/cpanel-full-...yedekleme.html
Saygılarımızla ...
Yeni hosting sağlayıcınıza