Şikayetçi Olduğum kişi:@datatelekom
Şikayetçi Olma nedenim:Sunucu Türkiyeden bir tane vps aldım. Tabi vps almadan önce canlı destekle iletişime geçtim bana ubuntu14.0 en kurabilirmisiniz diye tabi kurarız efendim dediler bende hemen ücretini ödedim sonra arkadasları bekledim arkadas bana vps teslim ettiğinde söyledim bu vps test etmeden bana teslim etmişsiniz çalışmıyor hiç birşey kuramıyorum sonra siz bu vps test etmeden bana nasil veriyorsunuz diye hemen iademi istedim. tabi ogün bugündür iadem olacak bir de yalan var ki bugün icinde kesinlikle ödenecektir. en az 3 gün bu lafı dediler. kısacası oyalıyorlar ve iade yapmıyorlar şimdi koskoca sunucu türkiyenin bana verdiği cevaplar yeri geldi yüzüme kapattığı destek konuları hatta kendi sözleşmeleri ile çelişen yazdıklarını paylasmadan olmaz.
Şimdi efendim ben ayın 8'inde bunlardan bir tane vps aldım. Almaz olaydım

Aşağıdaki resimde hesap numaramı istemiş ve aradan kaç gün geçmiş hala cevap yok...

Yeni bir destek konusu açtım cevap vermeden kapattılar
Gelsin bakıyım resim..

Şimdi asıl olaya geliyoruz...

Arkadaş bana diyor ki Normalde iadesi yok ama dur şimdi ben sözleşme şartlarınızı okudum işte burada tam tersi yazıyor.

Koskoca şirketin sözleri birbiri ile çelişiyor ve ben cevap vermeden yüzüme kapatıp cıkmasıda ayrı olay.
Neyse konuyu topluyalım ben işin parasal boyutunda değilim zaten ödemeyeceklerindende eminim su an saat 22.06 bugün icinde dedi arkadas 24:00 kadarda ödemeyeceklerdir. Geçelim onu bu nasil bir firmadır ki destek konusu açıyorsun kapatıyorlar. Canlı destekten tabi cevap vermiyorlar yakaladığımda cevap alabiliyorum ondada bugün kesinlikle ödenecektir diyorlar hadi onuda geçtik canlı destekten arkadaş bana diyor ki iade hakkınız bulunmamakta bu bizim insafiyetimizdedir gibi bir acıklaması var o zaman be kardeşim neden hizmet sözleşmesine bu maddeyi geçiyorsun değil mi haksızmıyım sizce?
Ee hep ben mi uğraşacağım birazda onlar kendini aklamak için uğraşsın.
Sonuçta bu forumda cayır cayır sunucu satıyorlar.
Saygı değer forum yöneticileri bu konuyu göz ardı etmeyeceğine eminim!
Saygılarımla. Gereğinin yapılması dileğiyle.