bing yahoo altavista vs arama motoru networkunun google adsense e benzer reklam sistemine yeni giren herkese 100$ lık ücretsiz kupon hediye ediyor.Ben daha önce kullanmıştım bingi,şimdi yine kullanıyorum eğer sorularınız olursa cevaplarım.
Kimler Faydalanabilir?
Daha önce bing müşterisi olmayanlar (ilk kez kullanacaklar için)
Düşüncelerim
Tabikide bir google adsense değil ancak 100$ ücretsiz kupon denemeye değer,eğer tıklama maliyetlerini iyi ayarlarsanız sitenize hatrı sayılır ziyaretçi çekersiniz.
Kelimeleri seçerken aranma hacmi yüksek (10k ve +300k arası) kelimelere kampanya oluşturursanız daha düşük ücret ödersiniz ancak 1k aranma hacimli rekabetin olduğu kelimeyi seçerseniz yüksek tıklanma ücreti koymanız gerekir aksi halde reklamınız diğer reklam verenlerin üstüne çıkmaz.300k aranma hacimli bir kelimeye 0.05$ dan reklam koymuştum mesela tıklanma alıyor ama 1k aranma hacimli kelimeye 0.1$ dan koymuştum hiç görüntülenmemiş bile reklam bunun gibi türetebilirsiniz,zaten size ortalama tık başı ücret önerisini sunuyor.Bu konuda da sıkıntı olursa yazarsanız cevaplarım elimden geldiğince.
Dikkat
hesabı oluştururken sizden olası bir bütçe aşımında ücret almak için kredi kartı bilgisi istiyor,oraya normal kredi kartı yazmayın,sanal kart(vcc) tanımlayın ve sanal kartın limitini 5-10 tl arası bişey yapın kart doğrulaması için(0 limit yapmayın sanal kartı 5-10tl bişey olsun,çekmeyecek zaten) kartı kabul ettikten sonra limiti sıfırlayın ki sonradan haberiniz olmadan veya bilginiz haricinde hesabınızdan para kesilmesin.
Ayrıca ödeme yöntemini seçerken "prepay" olarak seçin ve autocharge ı "disable" olarak işaretleyin.
Özet: kredi kartı doğrulaması kısmına kredi kartınızı değil,limitini sizin belirledğiniz sanal kart tanımlayın.
Link:
https://advertise.bingads.microsoft....b_a_cj_5353702