Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
mesela popüler veya profesyonelce kodlamayla yazılmış webportallara ait html sayfalar karmaşık html taglar barındırıyor ve sayfa html'i içinde ortaya kocaman bir karmaşa çıkıyor. ama ben sayfada basit, kısa ve öz anlaşılır html taglar kullanmayı denediğimde, google sonuçlarında daha kolay yukarlarda gözüküyor site. ilk üçte yer almasa bile en azından ilk sayfada mutlaka çıkıyor o sayfa. Ben bu olayı google'ın o tür karmaşık html tag barındıran websayfaların ne ile ilgili bilgi içerdiğini tam anlamıyla algılayamadığına ve ilişki kuramadığı için o sayfayı gerilere atmasına bağlıyorum. acaba ben mi yanılıyorum. Buna benzer bir gözlemi olan oldu mu hiç?
kısaca basit bir h1 tagı ile yazılmış başlık ve div içerisine yazılmış alakalı başlık açıklaması ile o konuyla ilgili google sonuçlarında ilk sayfada gözükmek çok da zor değil gibi. tabi kritik başka faktörler de var ama sayfa alakasını analiz ederken iç içe geçmiş haddinden fazla kullanılan html taglarının google açısından karmaşaya sebep olduğunu ve sayfa aramayla alakalı olsa bile, aramayla alakasız olarak nitelendirdiğini düşünüyorum.