sağol canım kardeşim. Teklif muazzammış

) ideasoft istemiyor o kadar

))
Hocam senin ideasoft dediğin bedava olan opencart ın alt yapısını değiştirip türkiye de eticaret işi yaptığını iddia eden, bazı büyük firmalara gelin size bedava e-ticaret hizmeti sağlayalım bize referans olsun diyen ve o referanslar ilede milleti ikna etmeye çalışan ve oradan hizmet alanın bin pişman olduğu bir yer
Ben tasarımcı yada programcı değilim fakat günlük 1200 kargo çıkışı yapan e-ticaret firmasının sahibiyim. Yani senin şuan gideceğin yola asvaltı döküp yol yapan, en eskilerdenim.
Şimdi sen özel tasarım istiyorsun, bunun psd cizimi 3000 tl yi bulur, html css dökümüde 2000 tl yi bulur etti sana 5000, e birde sipariş paneli olsun istiyorsun onada profesyonel bir şey düşünürsen 5000 den aşağı çıkamazsın. toplam maliyetin 10.000 tl ye malolur. Bu şekilde bir site açarsın günlük 50.000 tl lik reklam yaparsın 250.000 tl günlük ciro çekersin.
Yani e-ticaret işi budur.
Ha deren ki ben 500 tl ye herşeyi halletmek istiyorum, reklam bütçemde günlük 50.000 tl değil günlük 50 tl, o zaman tabi arayışına saygı duyarım.
Sana tavsiyem themeforest teki wp temalara bak 20 30 dolara temayı al ürünü koy, sipariş formuna iletişim formu yap siparişler mail gelsin, günlük 50 100 tl lik de reklam açarsın kendi çapında ilerlersin.
Ama bizim gibi günlük 40k 50k reklama basacaksan yatırım maliyetin de sunucu maliyetinde yüksek olur.