Arkadas yardimci olmaya calisiyor iyi niyetli niye tepki veriliyor anlayamadim. Yaklasik 5 yil once bi devlet sitesinin sistemine girmistim ve uyari yazisi yayinlamistim aciklari kapatin gibi. Daha sonra sikayetci olmuslar ifade vs oldu sonuc olarak hakim 2 yildan az ceza verdi daha once cezam olmadigi icin para cezasina cevrildi. 5 yil boyunca cezai durumum olmazsa silinecegi gibi bisey soylenmisti. Bu aylarda 5 yil doluyor. Sorum su ben bu konuda devlet islerinde sorun yasar miyim? Herhangi bir sekilde bu karsima cikar mi
Hiç bir sıkıntı olmaz. Ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve işimiz yüzünden bizde ara ara böyle cezalar alıyoruz. 2. kamu kuruluşum bu ve hiç bir yerde karşıma çıkmadı. 6 aya kadar yatıp çıksan bile bir sıkıntı olmuyor.
Bu arada ülkemizin adalet sistemi çok hızlı işliyor. 10 yıl önce açtığım dava hala yargıtayda bekliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:34:23 -->-> Daha önceki mesaj 11:08:28 --
Konuya abone olundu. Konu sahibi avukat arkadaşı ekledim. Müsaitseniz büro kaydını başlattıysanız bir konuda danışacaktım. Bu konuda Bimer ve Btk 'ya şikayetlerim sonuçsuz kaldı. İlk davamızı açalım uygunsa detayları ileteyim.