Bugüne kadar hep tek başımıza çalıştık,aşağı yukarı bu işi 8-9 yıldır yapıyorum biliyorum ki içinizde nice yapanları var benim gibi, nice kelimelerde ilklere ulaştık nice projelerimiz battı yarım kaldı veya devam ediyor.
İstiyorum ki ben dahil 2 kişi daha el ele verelim, bir sektör gerekirse 2-3 sektör belirleyelim,herkesin imreneceği gıpta ile bakacağı ve 3 ümüzüde doyuracak bir sektör ,gerekirse en zor sektör olsun.
Ortaya koyalım giderleri,bilgimizi ve birikimimizi,gerekirse yüz yüze gelelim (hatta bu daha iyi olur sizi misafir etmek isterim).noter tasdikli anlaşma yapalım.
Daha sonra başlayalım projemize,ama hiç yılmadan usanmadan çalışalım,moral ve motivemizi hep üst seviyede tutalım, başaramayacağımızı sanmıyorum.
Sürekli sağlam bir gelirimiz olsun,marka olalım.
Biliyorsunuz hiçbir kişi,tek başına proje üretip devamlılığını sağlayamaz,illaki yanında birileri olmalı olmak zorunda.En basit örneğini biliyorsunuz zaten, fb ve google.
Forumda uzaktan da olsa tanıdığım benden daha usta olan benden büyük kişiler de var bunu çok iyi biliyorum.Özellikle o yaşlı kurtların konuya yaklaşmasını bekliyorum.
İlgilenen kişilere bir pm kadar uzaktayım.