Merhaba Arkadaşlar ;

2015 yılının Mayıs ayında bir arkadaşımın henüz 1 hafta önce başladığı spor salonuna arkadaşımında ısrarı üzerine yazıldım. Spor Salonuna gittiğimde spor salonunun içini görmek istedim. Bana kayıtlı olmayan üyeler hariç içeri girişin olmadığını belirttiler. Bende görmediğim biyere neden yazılıyım ki dedim ancak arkadaşımın ısrarı üzerine yazıldım. Kasada üyelik işlemlerini yürüten arkadaşa beğenmez isem ne olacak diye sorduğumda sıkıntı olmaz abicim iade ederiz ancak bir spor salonuna geldiysen bence bir kaç gün bak öyle karar ver dedi. Eyvallah dedik. Bu arada ödeme aylık elden taksitliydi. Bunun karşılığında bize aylık 200 tl olmak kaydı ile 4 adet senet imzalattılar. Herneyse spor salonuna girdim ve açıkcası çok hoşuma gitmedi. Arkadaşımda bir kaç kez gel öyle karar ver eğer hiç hoşuna gitmez ise geldiğin günlerin ödemesini yaparsın dedi. Ogünün ardından yaklaşık 4-5 gün sonra bir yakınımın vefatı ardından şehir dışında görevimi devam ettirecek olmam ile aradan 1 ay geçti ve ben sadece o ilk gün gidebildim şehir dışına çıkmıştım artık. Spor salonunu aradım ve durumu izah ettim artık şehir dısında olduğumu ve 1,5 sene şehir dışında kalacağımı belirttim. Bana tamam problem yok sadece o geldiğiniz günün ödemesini yaparsınız Bizde senetlerinizi teslim ederiz geldiğinizde dediler. Ve bugun icra kağıdı gelmiş arkadaşlar. Biliyorum senetleri orda bırakarak aptallık ettim ancak güven duygusunu çok aşıladı cocuk ve acıkcası yakınım vefat edince toparlıyamadım kendimi. Ne yapmam gerekiyor yada yapabileceğim birşey varmı bu durumda ? faiziyle 1000 TL ödeme yapmam isteniyor.Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.