Herkese iyi geceler. Buraya yazma amacım tamamen biraz sakinleşmek ve birtakım şeylere anlam verebilmek.
Ben mühendislik öğrencisiyim 7. katta bir apart dairede 2 arkadaş kalıyoruz. Ben ömrü hayatımda görmediğim yaşantı stillerini birkaç gün içerisinde şu alt katımızda kalan katıksız pezev*nk öğrencilerde gördüm. Arkadaş vize haftasındayız adamlar öyle bir bağırarak konuşuyor ki tüm sohbetleri nakış gibi beynime işleniyor. Uluyorlar evet yanlış duymadınız durmaksızın uluyorlar sarhoş oldukları belli. Bir kaç kızın kahkaha sesleri sürekli geliyor sürtük diye bağrışıyorlar. Üst kattan sopayla vuruyorum bana yavaş olun layn diye bağırıyorlar , böyle bir yüzsüzlük var mi ? ellerim ayaklarım titriyor resmen sesten gram ders çalışamıyorum , En sonunda Allah ım affet diyerek sarıldım bıçağa aşağıya gidecektim ki arkadaş tuttu zor sakinleştim. Şuan 3. çayımı içerken yazıyorum bunları. 2 3 saatin sonunda Sesleri kesildi gibi sanırım sızdılar. Ben böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum. İki tokat çaksan yarısı boşa gidecek keko tiplerle uğraşmak istemiyorum. Ev sahiplerini 2 kez aradım adam uyardım dedi sonuç hala aynı. Evlerini bassam haneye tezavüzden ben suçlu olucam. Polisi arasam gelene kadar susarlar yine polisi meşguliyetten kabahat bana kalır. Arkadaş da yalvarıyor abi nolur arama diye ben napayim simdi , Arkadaşa dedim yarın taşınıyoruz. Ne olursa olsun eşyaları sırtlanıp ev arıyoruz. Bu böyle olmaz. Daha yeni taşındık kış günü ama yapacak birşey yok ev arayacağım yarın. Ben bu yaşıma (25) geldim memleketimde bugune kadar ne bir komşumu rahatsız ettim nede bir saygısızlık yaptım. Ama ben böyle birşey görmedim arkadaş bunlar farklı bir yaratık. Allah bunların analarına babalarına yardım etsin dahada birşey demiyorum. Sinirsel reaksiyon yaratacak haplar kullanıyorum roacctune gibi bunlarında beni kötü yola düşürmesinden korkarak sürekli kendimi sakinleştirici motivasyon konusmaları yapıyorum. Şuanlık durum bu.
Öğrenci arkadaşlardan ricam toplu hayat ikame ettirdiğiniz bir yerde Allah , Muhammed aşkına akşamları odalarda ses yapmayın. 65 Desibel kuralına uyun , kul hakkı yemeyin. Saygılı olun. Alkolu gö*ünüzle içmeyin. okuduğun için teşekkür ederim nokta