Markayı tescil ettirirse ve isim haklarını alırsa sizden söke söke alır.Hatta size dava bile açabilir.Öyle şaçma cevaplar gelmişki hemen erkekliğe toz kondurtmama çabaları filan konu altında 'O kim l.an seninle nasıl böyle konuşuyor hemen 2 kişi daha bul mekanı taratın'' demedikleri kalmış..Aklıma şu durum geldi=http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...sunda-bulunmus

Bu arada millet bilmeden sallamış bende bilmiyorum ama size bu mantıklı geliyor mu?Ormanda yaşamıyoruz mevzuatda hangi renk kalemi delgeçi kullanıcagınız bile yazıyor sizce böyle basit bir cakallığı atlamış olabilirler mi?.Marka tescilinden doğan hakların kapsamı 556 Sayılı KHK’nın 9.maddesinde açıklanmıştır.Ve sizn yaptıgız olay ise şöyle tanımlanmıştır.
Markaya Tecavüz;”Marka sahibi veya yetkili kıldığı kişinin izni olmaksızın,markanın aynısının veya ayırt edilemeyecek derecede aynısının ticaret sırasında markanın tescili kapsamında bulunan mal veya hizmetlerde kullanılması” şeklinde tanımlanmaktadır.

Hocam yasalar size tecavuzcu damgası vurdu bile sdafasdjkfasjlkdfas..Dikkat edin sonradan 10.000tlyi siz adama ödemeyin..Tecavüzcü sfdsafsafa bu hukuk çok kömik şey yavv