slh16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar size bulunduğum durumdan bahsedicem yardım ve önerilerinizi bekliyorum
23 Yaşındayım ön lisans mezunum.Çevrem tarafında sevilen bir insanım yakın arkadaşlarım ve çok samimi dostluklarım var şükür. Okul bitince bilgisayar teknikl servis firmasında çalıştım 5 ay dahada kötü oldum karanlık ortamda çalışıyordum en son temelli tırlatıcaktım ve bıraktım. Şimdi babamla birlikte kendi işimizde çalışıyorum yaptığım işten memnunum , Allah'a çok şükür maddi durumumuzda iyi, ancak ben bir türlü
kendi mutlu hissedemiyorum hissetsemde çok kısa süreli oluyor gelecek kaygısına çok düşüyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyor
yapsamda kısa süreli mutlu hissediyorum.
Dışardan sakin bir yapıya sahibim fakat içimde çok garip saçma şeyler düşünüyorum
Size flörtümden bahsedeyim 1 seneye yakın yaşadığım yerden biriyle konuşuyoruz ailelerimizde çok önceden birbirini tanıyor,kız arkadaşım ankarada üniversite okuyor birbirimizi çok seviyoruz
Bu zamana kadar Çok şükür birbirimize karşı bi hatamız sıkıntımız olmadı ancak ben onu çok kıskanıyorum kıskanılmıcak bi konuda sorun çıkarıp onu üzüyorum kalbini kırıyorum, çok da güveniyorum
Acaba bana yalan söylüyor mu falan gibi çok aşırı şüpheci yaklaşıyorum düşünüyorum ve kendimi mutsuzlaştırıyorum, çok paranoyaka bağlıyorum kendimi olmamış bir olayı olmuş gibi düşünüyorum kız arkadaşımla ilgili veya farklı konuda bile paranoyaka bağlıyorum ,sakin biriyim ama sinirlenince kendimi konuştuğum lafı yaptığım hareketleri tanıyamıyorum ve çevreme zarar veriyorum, alkole veriyorum kimi zaman kedimi, O kadar saçma şeyler düşünüyorum ki anlatsam gülersiniz , sizce psikoloğa gözükmelimiyim,bana yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler Saygılarımla
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kusursuz ve mükemmel olmasını arzu edersiniz.Ama ciddi bir sorunlar yaratabilir sosyal yaşamda.Tedavi olmanı öneririm.
Eğer gerçekse, kitabı okuyan hastaların %75inde düzelme görülmüş.
Hem kitap okumayı seviyorum bir farklılık olur,
https://www.dr.com.tr/Kitap/Iyi-Hiss...=0000000202710