Herkese yorumları için minnettarım
DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bile bile niye aldın o hesabı ? Biri benim işyerimin adına sayfa veya başka birşey yapsa elimden gelince müdahale ederim
Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin
saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle şey mi olurmuş. İftiradan dava bile açabilirsin. Marka patenti varsa bile instagrama başvuru yapsa yine kolay kolay vermezler. Adama bak o isim babasının tapulu malımıymışta sahipleniyor. Aksine yüksek fiyat ver. Hatta satma. Adam bana *********** diyecek sakin kalacağım. Siz yine iyi sakin kalmışsınız.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam ilk defa biri bana dolandırıcısın dedi ne diyeceğimi bilemedim. Dediğiniz gibi sakin kaldım ama fiyatıda öyle bi düşük verdimki. fiyatın yarısını teklif etti
Worlddown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap daha önceden adamın değilse, ve adamın sosyal medya hesaplarını patlatmadıysanız neden günah olsun? O isme sosyal medya hesabı açmanın, iş sahibinden önce başkalarının aklına geldiği içinmi? Endişe etmeyin, madem bu kadar ince düşünen bir insan, işi için gerekeni önceden bilip sahiplenseydi..
sanırım daha önce almış sonra, bırakmış felan. haklısınız
zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. Sen hile hurda yollarla adamlardan ele geçirmediysen bunun nesi dolandırıcılık ? Ticaretini eğer instagram hesabındanda yürütmek istiyorsa ücret karşılığı sizden satın alabilir yada farklı isimle kurup yoluna devam edebilir. instgram hesabı üzerinden satış yapıp para kazanan kaç kişi instagrama al kardeşim buda senin payın, sayende para kazandım diyor ???
Est. hİle hurda ile işimiz olmaz elhamdülillah
Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etik birşey değil fakat , bu şekilde domain ticaretleride dönüyor sizin vicdanıza kalmış yani aslında satarsanızda bu normaldir gibi domainlerde satılıyor çünkü.
haklısınız hocam
Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen satmıcaksan bana ver ben satayım gelsin bana anlatsın günahını
konuşalım bu durumu
HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günah değil kardeş satabilirsin
yorumunuz için teşekkür ederim
MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günah değil. Etik değil yinede. Zenginse sömür. Fakirse fiyatı az tut.
Öyle bi zenginki
CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunun gunahmı degilmi olduguna biz karar veremeyiz ama ne kadar sacma birsey ya.

instagram adama mı ait ? DEGİL
instagrama üye olmak ücretsiz mi ? ÜCRETSİZ
kullanıcı adı sınırlaması var mı ? YOK
daha önceden instagram mı vardı ? YOKTU

o zaman sıkıntı var mı ? yok
haklısınız
Toprak35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlerine gelince günah olur zaten
Laf banamıydı onamıydı anlamadım teşekkürler
Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum. Özetlemiş bu yorum.

BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dolandırıcılık değil. Marka sını tescil ettirdiyse isimlerini geri alabilir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısınız hocam
berkayakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Markasını tescil ettirse bile ismi geri almakta zorluk çeker. Burda günahlık bir durum yok. Bu duruma günah diyen imam var ise onuda hocadan saymam zaten. Zenginse sömür gitsin, maddi gücü yoksa ufak bir mevla ile halledebilirsiniz.
Sömürmek değilde, çok cimri davranıyorlar.
Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günah olup olmadığını Allah bilir ama adamın yerine koy kendini, işyerinin sosyal medya isimlerini birileri alsa ve sana satmak istese, sen adama içten içe küfür etmez misin.

eminim çoğu kişi eder ve kızar.

böyle yaklaş olaya derim ben, günahından çok etik bir kavram söz konusu diye düşünüyorum. herkese bol kazançlar işlerinde.
anladım hocam haklısınız
StxTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*********** olduğumu söyleyen biriyle muhatab olmazdım ben.

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısınız aslında hocam en iyisi
YALINSAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap bende olsa ve adam bana *********** dese o sayfaya şu tarzda yemekler eklerim fiyatı da 10 katına çekerim. Sonuçta bu tarz isimler ilk gelen alır şeklinde sahipleniliyor, neye dayanarak *********** diyor.
ahahaha valla yapacağım ha Hatta ne diyor biliyormusunuz markamı kötülediğinizden şahsınıza dava açacağım. tövbe tövbe
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalanın çırpanın, hak hukuk tanımayanların diz boyu olduğu bir yerde günah olacaksa böyle olsun. Kesinlikle bedava vermeyin, parasını yemem diyorsanız iyi bir fiyata satıp hayır kurumuna bağışlayın.
çok iyi düşünce hocam teşekkürler
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle çakallara meydanı bırakmayın. oldu canım benim adım Burak o zaman tüm burak ismini alanlar günah işliyor. Versinler bana geri.
D:
Cyerol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklı sıra ucuza getirmeyi planlıyor bence diretin hatta fiyatı arttırın.
fiyatı öyle ucuz verdimki, yarısını teklif etti
KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resmen çakal, bedavaya ya da çok ucuza almak için böyle bir yola girmiş belli ki.

Adamdan parayı alıp ürünü vermediniz mi ? Ne hakla *********** diyor size ? Böyle çakallara kanmayın.
aynen öyle. Çok teşekkürler
keboozgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kime göre neye göre ?
nasıl
GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çakallık yapmış hocam ne günahı. Ticaret bu. Hukuksuzluk, adetletlik yok burda.
banada öyle göründü
sandox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günah sevap yerine bence çok daha basit formül var

kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmama düşüncesi çok basit ama işlevlidir, biri sana yaptığını kafana canlandırırsın ne hissedersin gibi düşünüp karar vermek daha iyi olur tabiki özünde iyi insan olmak varsa yoksa hocaların kredi kartından çıkarı varsa fetva bile veriyor kredi kartına kısacası kendini kandırmak olur
ama hocam adamlar öyle esnaf değilki. Dese tamam kardeşim gel sana şu kadar verelim hesabı ver bize. Ama bunlar direk seni dava edeceğiz sen kismin üçkağıtçı-*********** felan. Bird fiyatı onlar almak istedi.
BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etik değil diyenler neyi düşünerek diyor acaba ? Ya da empati kur diyenler ? Binler domain alınıp firmalara satılıyor bunun sektörü bile var. Username aldıysan iş bitmiştir. İster satarsın ister kullanırsın.
Sana ön yargılı yaklaşanlar arkadaşların elinde olsaydı eminim yüklü bir miktar isterlerdi. Kim istemez ki ? Lütfen gerçekçi olalım.
Çok teşekkürler hocam
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de ona mı tescillenmiş o marka.Kimbilir kaç tane aynı adla restaurant var.
patenti onlardaymış
Khaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın verme. O zaman domain alım satımı olmasın bu mantıkla. Fiyati 2 katına çekip tekrardan teklif ver hocam

Mobil Mesaj
teşekkürler
etonga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 5.000 istediyseniz bundan sonra 10.000 isteyin. sonuçta bu hesabın kullanım hakkı size ait. çalmadan, hırsızlık etmeden ismi önce siz almışsınız. trilyonluk ünlüler bile sosyal medyada hesap adları alınmışsa sonuna rakam ekleyerek hesap açıyorlar. yapacağınız ticarette zerre etik olmayan durum yoktur.
Çok haklısınız hocam. Allah razı olsun herkesten