Merhabalar,

Bu tarihlerde aklımda hep araba alma fikri dolaşıp gözüküyor. Hatta bir kaç ay evvelce Araba alma ile ilgili bir makale yazmıştım.Gerçekten şu devresi düşündüğümüzde araba bundan sonra mecburi ihtiyaçlardan biri oldu.
Fakat sahibinden,arabam gibi 2.el araba satan yerlere baktığımda fiyatların olağanüstü uçtuğunu belirtmeliyim.En ilginç yanı da bu arabaların sitelerde yazan fiyatlardan daha düşük olması gerekmektedir. En kolayından normalde bmw’nin kullanmak mümkün bir otomobili en çok 20.000 TL falan olması lazım olurken,pazar da henüz 10.000 hem de işi abartıp 12.000 TL gibi fiyatlar yazanı da var. Fakat gel gelelim ki bu araba bu fiyatlar etmez.

Farklı seçenek yollar arar iken bir şey ilgimi çekti.Bulgaristan ve Gürcistan’dan daha yüksek modelli ve daha uygun fiyatlı araba getirtme yolunun da bulunduğunu fark ettim. Ve bu araçlar sizin üzerinize oluyor. Hem de daha eskiden 6 ay sonra çıkış yapılması lazım olurken bu vakit 2 seneye çıktı. Facebook sayfalarında inceleme yapar iken bugün itibariyle 130 k gibi beğenili bir Gürcistan Araba isimli bir Facebook sayfasına denk geldim. Bir kaç yorumu izlenimledim ve olumlu bulunduğunu gördüm.

İlgili dostlar satış ve Türkiye’ye giriş ile ilgili %100 olumlu satış garantisi sağlıyorlar.Hatta bir kaç referanslarını da paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Şahsen aklımda ve kafamda soru işaretleri olsa da olumlu baktığımı da itiraf etmeliyim.

Sizin için hazırlamış olduğum bilgilendirme dosyasına gitmek için TIKLAYINIZ.

Yazımın tümünü okumak için lütfen web sitemi ziyaret ediniz.