Julwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba 3TB şirket içerisinde yedeklediğimiz bir hhd var bu hdd şu anda ulaşamıyoruz içerisindeki verileri kurtaracak arkadaş aranıyor ücretli olarak lütfen referanslarınız olsun adana içerisinde bir kişiye verdim 1 hafta geçti kurtaramadan geri aldık.
Selamlar geçmiş olsun.

@Radminadminin yazısından alıntı yapayım belki faydamız dokunur.

Eğer elektrik kesintisine bağlı bir sıkıntı ise genelde hardiskin entegresi yanıyor.
aynı markanın aynı modelinden bir tane daha alıp, cep telefonu tamiratı yapan iyi bir yer entegresini degiştirebilir. Biraz ince işçilik gerektirdiği için.

Eğer sıkıntı bundan kaynaklı degilse veri kurtarma merkezleri kurtarma zorluğuna göre (yangın, sel vs) gibi ücreti arttırıyor.
Seninki çok zor bir kurtarma degil bu sebeple yaklaşık 500$+KDV ve aynı boyutlu yeni HardDisk parasına yaparlar.

Prosedür'de şöyle: Sen diskini söküp kendilerine gönderiyorsun. Onlar fiyatlandırıyorlar. Parasını havale edince start veriyorlar işe ve verilerini yeni diske çekip sana geri kargoluyorlar.
_www.verikurtarma.com bu konuda en iyisi.