Madem bu kadar r10 kurallarının bekçisisin r10 u ezmiyorsun T.C yasalarında illegal olan elektronik sigarayı niye kullandın?
Bak ne güzel söylemişsin ben bu sayede sigarayı bıraktım diye, başkalarıda bıraksın haberleri olsun ne dersin?
Ama senin derdin üzüm yemek değil bağcının peşindesin
Peşinde olmaya devam edebilirsin
Ben senin ciğerini konuya dalışından anladım tanımaya'da hiç niyetim yok. Gambazzzzz cı
Madem bu kadar r10 kurallarının bekçisisin r10 u ezmiyorsun T.C yasalarında illegal olan elektronik sigarayı niye kullandın?
Bak ne güzel söylemişsin ben bu sayede sigarayı bıraktım diye, başkalarıda bıraksın haberleri olsun ne dersin?
Ama senin derdin üzüm yemek değil bağcının peşindesin
Peşinde olmaya devam edebilirsin
Ben senin ciğerini konuya dalışından anladım tanımaya'da hiç niyetim yok. Gambazzzzz cı
Ben ilk yazimda soru isareti koyarak soru sordum serbestmi burada illegal ürünleri tanitmak diye. Senin akil seviyen farkli oldugu icin yanlis anladin.
Senin yaptigin siteyi tanitip backlink almak. Insanlarin sigarayi birakmasini saglamaya calismak falan degil maval okuma. Herkes senin yasinda degil burda.
Isteyen birakir kendini iyilik melegi gibi gösterip herkese hikaye okuma. Bunlari senin yasindaki ergenlere yap!