alanadi_destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150.000 TL'ye değil datacenter, orta ölçekte bir sanallaştırma platformu bile kurulamaz.

Datacenter kurma konuları böyle forum ortamlarına kadar düşmemeli.

Datacenter'i nasıl kurulacağını forumdan öğrenmeye çalışan olası bir kesinti durumunda ne yapacak merak ediyorum. Heralde foruma gelir, UPS yada Jenaratör durdu ne yapmam lazım diye konu açar.
Pardon siz Hostgator un sahibiydiniz değil mi? Affınıza sığınıyorum böyle bir konu açtığım için. Lütfen bağışlayın.

Sheft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Datacenter 'i kurduktan sonra çay almaya paranız yeterse çayınızı içmeye uğrarız.
Mutlaka size bir çay ısmarlayacağım

spdnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşta 2x 30Kva ups var challenger en üst serisi makelsanın satabilirim sorun yok

Benide çay listesine yazın
Sizi de yazdım çay listesine.

Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 Olsun
Mutlaka.

+ Olarak çay isteyen arkadaşların evine yıllık çay ihtiyacını giderebilecekleri kadar çay stoğu yapmakta benden olsun.

Yani burda o kadar saçma şeyler söylüyorsunuz ki anlamak gerçekten çok güç. Sanki hepsi başımıza DC sahibi. İnsanlar bilgi almak istedikleri konuda, bu iş hakkında deneyimli olan kişilere sorma gereksinimi duyarlar. Sonuçta bize bu bilgiler vahiy yoluyla gelemez.

Hayır kendini bu kadar büyük görüp "150 bin lirayla değil bu, şu bile yapılmaz" gibi tavırlarla yorum yapan arkadaşların bilgilerini merak ediyorum gerçekten.

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.

Ayrıca bu konu hakkında gerek proje fikirlerini belirten, gerek bilgilerini ileten arkadaşlara da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.