Merhaba arkadaşlar daha öncede gerçekleştirmiş olduğum sistemde sıkıntılar yaşamıştım.Boş zamanlarımda eski sistemi 0'dan yazarak farklı boyutlara getirdim.Fazla uzatmadan özelliklerden bahsetmek istiyorum.

Sistemden Özellikler

Sistem full responsive olup mobil ve tablet uyumludur.
8 farklı anasayfa şablonu olup istediğinizi aktif edebilirsiniz.
Gereksiz tüm kodlar kaldırıldı.
Firefox hataları giderildi.
Google Anatlyics Apisi geliştirildi.
Sistemi komple less ile yazdım.
Sistemde çift dil yapısı vardır.İster xx/tr,xx/en olarak yada ajax ile kullanın
Toplamda 16 modül olup, menü sistemiyle istediğiniz modül ve sayfaları kullabilirsiniz.
Google haritaları güncellendi.
Sınırsız dil ekleyebilme
Sistemdeki dil yapısı komple değişti.
Tüm Modüllerde sınırsız özellikler.
Sistemi genel yapısını istediğiniz renklere sokabilirsiniz.
İletişim modülünde birden fazla şubeler için sınırsız bilgi girebilme.
Proje ve ürün modüllerini kategorili yada kategorisiz olarak kullanabilme.
Galeri modülünü ister albümlü ister albümsüz kullanın.
Gelişmiş slider ayarlama sistemi ile sliderlarınızı layerlar sayesinde kolaylıkla inşa edebileceksiniz
Hizmetler modülünde iconlu yada resim alternatifi.
Galeri modülünü ister infinite ile tek sayfa, ister tek sayfada kullanın.
Her modüllerin resimlere özel watermark ile text yada resim ekleyebilme.
Ürün sayfası görünüm için 3 şablon.
Galeri/Resim modülü görünümü için 3 şablon.
Haber modülü görünümü için 2 şablon.
Her sayfaya özel seo meta tag ayarları.
Projeler ve ürün modüllerin alt kategorilerini kolaylıkla ayarlamak için sürekle bırak hiyerarşik sistem.
Tüm editörlerde sayfaya özel resim ekleyebilme.
Panelde tüm listelemelerde drop-down sıralama için infitine scroll sayfalama
2 farklı şekilde sertifika ekleyebilme (Resimli yada Pdf)
Her modüllerde sayfalama özelliği
Mail,iletişim ve ürün sipariş formları (Mail Entegreli)
Site bakım modu
Popup ve smtp ayarları
Log kayıtları
Sitemap ve rss desteği
Panelden değişebilen logolar ve favicon
Sayfa ön kapak resimleri
Aklına gelmeyen bir çok özellik

Sistemden Resimler

Panelden Resimler

DEMO 1
DEMO 2 (Kırmızı Renk)

Domain Bazlı Lisans Fiyatı 300 TL ' dir

İletişim Bilgileri

Telefon-Whatsup : 0506 565 00 86
Email : cihaniriboy@outlook.com

Sisteme bu fiyatı koymamım sebebi gerçekten çok emek vermem olup tek başıma geliştirmedir.Forum içi veya dışı az çok beni taniyanlara ücretli yada ücretsiz elimden geldiğince destek vermeye çalıştım.Sistemde istediğiniz değişikliği yapabilirim.Anasayfa değişiklikeri için sağdaki icona basarak geçiş yapabilirsiniz.Admin paneli mesaj olarak isteyebilirsiniz.Saygılar, iyi forumlar.

Güncellemeler

Blog sistemi ister kategorili, ister kategorisiz olarak ayrıldı.
Ürünler,projeler,hizmetler ve blog modülüne yorum yönetimi eklendi.
Anket modülü eklendi

Güncellemeler 2

Üyelik Sistemi Entegre edildi.
Sipariş ve sepet yönetimi eklendi.
Özellik yönetimi sistemi eklendi.(Sınırsız başlık,text şeklinde sayfalara ekleme)
Facebook ile giriş özelliği (Facebook php sdk v5)
Panel admin,üyeler ve sipariş sistemi değişti.

senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan emeğine sağlık kardeşim, gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsın. V1 deki başarıların ve desteklerinden ne kadar işine sadık ve düzgün biri olduğunu biliyorum.
V2 yi incelemek isterim, elimde bir iş var şuan uygun olursa bir adet alabilirim.
aristosokrates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yine çok güzel çalışma olmuş emeğine sağlık ,sistem bence kurumsal firmalar içinde En iyisi ,fiyatıda bence gayet uygun .
Müşterisi olan kişilere sadece sistemi kurmak kalıyor.
Kısa zamanda güzel kazançlar sağlanabilir , ilk fırsatta bende almak istiyorum.
figuralem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan kardeşim ellerine sağlık bir önceki sürümde gayet şıktı, buda emeklerine değmişden arkadaşlar işinde çok özverili ve mahcup etmeyecek bir arkadaşımız, işi için bir şey söylememe bile gerek yok....

Hayırlı Satışlar
MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğenerek aldım. Özellikleri ve görseli gerçekten güzeldi.
Aldıktan sonra Cihan ile tanışıp, ekstra yardımlarını da gördükten sonra doğru karar verdiğime bir kere daha sevindim...
enginy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 domain için için script alımı yapıldı, arkadaş çok hızlı bir şekilde kurulumu yapıp teslim etti. talep ettiğim küçük geliştirmeleri de sorunsuz kısa sürede bitirdi.

Tekrar çok teşekkürler
PendyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet satın alındı. Script'tende arkadaşın verdigi hizmettende gayet memnunum.Hayırlı satışlar dilerim kardeşim..
turgaysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet script alinmistir. Arkadas bayagi ilgili ve yardimci. Kendisine tesekkur ediyorum. Gayet iyi bir script hazirlamis. Ihtiyaci olan herkese tavsiye ederim...

TrgySylr Tapatalk ile bildirdi!
hataysehri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurulum bitti, iş teslim edildi.
İşinin ehli, dürüst, sabırlı, saygılı ve samimi. İşini çok iyi yapan, iletişim kuvvetli bir arkadaş.
Herkese tavsiye ederim. Kesinlikle pişmanlık duymazsınız.
rebelliouss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekden Script çok başarılı olmuş, script alımı yapıldı.Cihan kardeşim çok hızlı bir şekilde kurulumu yapıp teslim etti. Ekstra talepleride sorunsuz kısa sürede bitirdi.

Her konuda yardımcı oldu.Herkeze tavsiye ederim
balalayka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle kısaca bir yorum yapılıp geçilecek bir insanda değil bir sistemde değil

bir ticarette en önemli konu şu; sistemi satıp ne halin varsa gör ben sattım benden bu kadar diyen DEĞİL, tam tersi sisteminin arkasında durup kişisel değişiklik taleplerini dahi güncelleme vs yapıp günlerce sabır gösteren bir zihniyete sahip güzel bir kardeşim. Çizgini hayatın boyunca hiç bir zaman değiştirmemen temennisiyle

sisteme gelince;
sistem 10 numara 5 yıldız
ilgi alaka 10 numara 5 yıldız
sabır 10 numara 5 yıldız

ısrarla tavsiyemdir. Sistemi almayı düşünce aşamasında olan varsa çok fazla düşünmesin derim hem güzel bi insan tanıdım hem inşallah hayırlı bir ticaret yaptık.

diğer sitelerimde de kullanmayı düşünüyorum. Allahın izniyle daha çok çalışırız cihanım

her zaman derim iltifat marifete tabidir. Bu konu marifetinin hakkını verip iltifatı hakeden en bir arkadaşın konusudur.
saygılarımla
G3da adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet script alındı.
Can Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalık 50tlye script satandan geçilmezken bence bu tasarım ve fiyat hakkını veriyor. Eleştirenlere bakma bile. Hayırlı satışlar.
Saleeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alınmıştır. Cihan kardeşime teşekkürler. Kendisi php'de çok başarılı, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Ripper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki adet script alınmıştır. Çok ilgili bir kardeşim kendisi . Askerde olmasına rağmen hiçbir şekilde desteğini eksik tutmadı . Ayrıca script bir harika . Piyasada saçma sapan onca script içinde fiyatını hak eden ender scriptlerdendir. Başarılarının devamını dilerim .
faruk75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan kardeşimden bugun 1 adet kurumsal script satın aldım. çok ilgili ve yardımsever kardeşim..İlgi ve alakasına çok teşekkür ederim
mjagler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim sistem çok güzel hiç bir sıkıntısı yok ayrıca Cihan kardeşime çok teşekkür ederim sattım iş bitti yapmıyor gerekli teknik desteğide sağlıyor.
Ripper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakikaten mükemmel tasarım . Kardeşim hayırlı satışlar . Arkadaş çok ilgili 3 adet script alındı ve hepsine tek tek yardım etti .
Dimstaryus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle elimde problemli bir iş vardı sürem ksııtlıydı. Nasıl çözüm bulurum derken Cihan iriboy arkadaşla görüştüm ve dedi
-Abi sen dert etme ne gerekirse yaparız.
diğer yazılımcılar gibi geçiştiriyor zannettim.
Ama abi host bilgilerini ver hemen yarın işe başlayalım dedi. Dertlerimi yüzlerce whatsApp satırına dökerek aktardım ve birine bile olmaz yapamayız demedi. Ki yaptıda. İş istediğimiz boyuta ulaştı Kendisine ilgisine çok çok teşekkür ederim.
Şayet herhnagi bir işiniz varsa düşünmeden tavsiye ederim ve kuşkunuz olmasın.
Kendisine buradanda teşekkürlerimi sunarım..
iyi işleriniz olsun
faruk75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script Almıştım. çok memnunum ,sorusuz kullanıyorum. sorun yaşarsam da Hala Cihan kardeşim yardımcı oluyor.. Sınırsız hizmet ve desteğinden dolayı tekrar teşekkür ederim.
otson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın çalışması gayet başarılı. İlgisi için de teşekkür ederim.
figuralem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kibar ve gerçekten işinde çok titiz bir arkadaşımız, askerde dahi çarşı izinlerinde teknik destek vermeye devam etti, işini bu denli özverili ve kaliteli yapan insanları takdir ediyorum, başarılarının devamını dilerim...
emrekaradogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet site için script satın alındı. Yardımcı olması ve iletişim çok iyi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ne istersem yaptı OLMAZ demedi hiç. Teşekkür ederim Cihan kardeşim.
caglar_berke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan emeğine sağlık, gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsın. ilk karışık gibi geldi ama sonradan anladımki, gerçekten profesyonel bir çalışma olmuş..