Ben yurtdışında 2-3 sene yaşadım, hali hazırda da uydudan çoğu ciddi amerikan ve ingiliz kanallarını takip ediyorum.
Bugüne kadar hiçbir ciddi sigorta şirketinin bukadar duygu sömüren , reklamını görmedim.

Sizede sordum varsa bildiğiniz paylaşın diye ,onun yerine konu ile alakasız bir tablo eklemişsiniz.Yani eğer daha acımasız reklam olduğuna madem bu kadar eminsiniz lütfen youtube linkini paylaşın.

Reklamda amaç duygulara hitap etmek haklısınız ama , kanser gibi ölümcül bir hastalığı en ince ayrıntısna kadar, kadının kocasının saçını traş edecek kadar milletin gözünün önüne sokmak doğru değil.

Yurtdışındaki duruma gelince, amerika,ingiltere ve almanya konusunda bilgim var, dişten tutunda her türlü hastalığı karşılıyor. geçmişten gelen rahatsızlıklar ve alzhemier, parkinson gibi psikiyatrik ve nörolojik hastalıklarda buna dahil.

Türkiyede zaten diş olayını hiçbir sigorta şirketi kapsamıyor diyebiliriz.

Almanyada ortalama aylık pirim 150 euro diyebiliriz.Bir arkadaşım implant bile yaptırdı.

Türkiye ile aynı yada daha ucuz ama kapsamı inanılmaz geniş.
Artı olarak yurtdışında devlet bu işi özel kurumlara iletmiş, yani türkiyede hem devlete sağlık pirimi ödüyoruz hemde özel sigortalara.Bu şekilde düşünürseniz, türkiyede inanılmaz yüksek bir sağlık sigortası kesintisi var.

Son olarak, özel sigortaların satışlarının düşüşüne bu sene şahit olacağız. Bir sigorta şirketinde çalışan yakınım özellikle 15 temmuzdan itibaren satışların inanılmaz düştüğünü söylüyor. Ekonomik sıkıntı ve durgunluk kapıda ve ilk düşüş yaşayan sektörlerden biriside sigorta şirketleri olacak, özellikle, onu öderim buınu ödemem diyen , o dahil şu dahil dğil diyen sigorta şirketleri.

Birde hayat sigortasından bahsetmişsiniz, yakında allianz sigorta , Karaca Ahmet Mezarlığında reklam çeker ise onada şaşırmam.

Uzun lafın kısası konular uzar gider, yurtiçi böyle yurtdışı şöyle, Siz onu bunu bırakında bu reklamı etik buluyormusunuz onu söyleyin, evet yada hayır şeklinde, ki bizde fikrinizi bilelim madem konu ile ilgilisiniz.