Gördüğüm kadarı ile yurtdışında yaşıyorsunuz, yurtdışında insanların duygularını bukadar acımasızca kullanan bir reklam varsa ve eğer bulabilirseniz lütfen paylaşın.hiç zanletmiyorum.
Reklamı görenler hüngür hüngür ağlayıp reklamı çok beğendiğini söylüyor, sanki sinema filmi bu.
Ayrıca mevcut hükümeti Tayyip Erdoğanı her açıdan eleştirebiliriz fakat sağlık yönünden gerçekten büyük aşamalar kaydetti, dahada iyi olacak işallah.
Bu sebeple artık özel sigorta şirketlerinin işlerinde düşüşler var, en ufak bir sağlık sorununda tahlillerde bile keyfi uygulamalar var, yok onu öderim bunu ödemem.
Millet bundan bıktı artık.
Kapsam dışı tutulan birçok hastalık var mesela alzhemier, parkinson, diş ve diş eti hastalıkları, eskiden var olan tüm hastalıklar, doğuştan gelen tüm rahatsızlıklar, hatta anne sigortalı olsa bile bebek 15 gün beklendikten sonra sigortacı onay verir ise sigorta kapsamına giriyor.
Bukadar eksik bir sigortacılık ortamında yabancı şirketler cirit atıyor, birde tutmuş bebekli reklam yapıyor, bebek hasta doğsa karşılayacak sanki??
Allianz şirketine sormak isterim, türkiyede karşılamadığı bu hastalıkları yurtdışı poliçelerinde neden hepsini kapsıyor ğstelik daha uygun pirimler ile??
Bence akp hükümeti eğer hayırlı bir iş daha yapmak istiyorsa bu özel sağlık sigortası sektörüne el atması düzenlemesi gerekir.
Nasıl hayat ve birikim sigortaları bes sistemine döndü özel sağlık sigortalarıda daha kapsamlı ve ucuz olabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:19:29 -->-> Daha önceki mesaj 10:13:11 --
Bu arada acıbadem hastanelerinin kuruluş yılı olması sebebi ile bir reklamı var onuda izledim, ordada hasta görüntüleri var fakat hiçbir şekilde insanların duyguları ile oynanmamış.isteseler allianzdan çok daha büyük bütçeli ve etkileyici reklam çekebiliecek bir şirket ama bu konuda mütavazi davranmış.
Acıbadem hastanesni bu ahlaklı reklamından dolayı kutlarım.
Hocam emin olun yurt disinda daha acimasiz oluyor reklamlar.Zaten bu reklamlarin amaci duygusal baski yaparak sigorta policesi almanizi saglamaktir.
Trde saglik sistemi gercekten asiri gelismis durumda bu bakimdan sanslisiniz.Yurt disinda insanlar daha mahkumlar saglik sigortalarina ben mesela gecen gun bir dis cektirdim sadece cekim yaptirdim $530 odedim gerisini siz dusunun.
Sigorta genel sartlari bir cok ciddi ve masrafli hastaligi karsilamaz.Eger bu hastalaiklari karsilasin sigorta policem derseniz policenize ozel sartlar ekletebilirsiniz bu prim fiyatinizi yukari cekecektir. Ama bircok hastaliga karsi teminat altinda olabilirsiniz.
Bu arada neye dayanarak saglik sigortasi satislarinda dusus oldugunu soyluyorsunuz ? Saglik sigortalari, sigorta sirketlerinin nerdeyse her sene buyuyerek gelistigi bi brans sektorun en fazla buyume potansiyeli olan ve hersene kumulatif bir sekilde gelismeye devam ediyor.Buyrun pazarin son 5 yilina baktiginiz da en az %10 luk bir artis ivmesi var yillik bazda :
Fiyat politikasi tamamen halkin saglik sigortasi kullanim oranina bagli olarak ulkeden ulkeye degisiklik gosteriyor. Hangi ulkeyi baz aldiniz fiyat kiyaslamasi yaparken bilmiyorum.Ama avrupada bir ulke ise saglik sigortasi kullanim orani %70-80 civarindadir tr ise bu oran maximum %20-40 civarlarindadir. Bu nedenle de fiyatlar diger ulkelere bakarak yuksek olabilir.
Sigorta sirketlerinin amacinin kar elte etmek oldugunu ve bu isi para kazanmak icin yaptiklarini unutmamanizi oneririm.
Hayat sigortasi ve Bes iki ayri sigorta sistemidir ve bribirinden ciddi anlamda farkliliklari var. Hayat sigortasinin Bes'den pahali olmasinin baslica nedeni olum ve sakatlik teminati vermesidir(Bes'te bunlar bulunmaz). Bes basit amacli bir yatirim aracidir.