Bunun önüne geçilmesi biraz sıkıntı
neden derseniz son zamanlarda mobil uygulamar konusunda baya bir şikayet konusu görüyorum.
Sebebi ise birçok arkadaş para kazanma konusunda baya bir hırs yapmış. Aslında kim öyle değilki
Bizim insanımızda birşeyi araştırmak yada kendin bulmak yerine hazıra konmayı tercih edilmesi tabiki sektörde bilinen ve ya bulunan yöntemlerin çok kısa sürede telef edilmesine yol açıyor.
Önceleri forumlarda bilgi paylaşımlarının çokluğunu görürdük şimdi bilgilerin paraya dönüştürme olayını çok görüyorum ister istemez buda ücretini verdiği için sonuna kadar kullanmayı hak ettiğini düşünüyor
Sanırım gelecekte bu olayları sürekli daha fazla göreceğimize inanıyorum.
Bir mobil uygulamacıdan 8-10 kişi geri ödeme bekliyorsa ben bunu yaptığı işi sadece para içn yapmış diye yorumlarım.
8-10 kişiden aldığı para minimum 100k desek.Hali ile büyük ihtimal bu para harcandığı için geri ödeme yapamayacak ve onlarca mağdur olacak.
Peki niye bu işe giriyor bilmeyen insanlar.Yada daha önce hiçmi fizibilite çalışması yapılmıyorda bodoslama giriliyor şaşırıyorum.
Galeri sitelerindede öyle.Resmin altına sağına soluna hatta üzerine reklam eklenirse sektördeki diğer kişilerde bundan zarar görür.Komple bir temizlik yapılır.
Daha ifşa olmayan bir çok yöntem var eminim onlarda ifşa olacaktır.Milletten öğrendiği birşeyi yükske fiyatlar verip satmayı insanımız çok iyi biliyor ve çokda iyi kanıyor.
Pahalı her zaman kalitelidir yada bu adam platin görmüyormusun kocaman reklamı var bu adam sağlam deyip kanıyorlar.
Umarım son bulur bu sorunlaırn hepsi birgün.
Öncelikle bilgi paylaşımına ve üyelerin bilgi edinmesi amacıyla yazmış olduğunuz cevaplar için
teşekkürler.Fakat amaç aslında yapılan dolandırıcılık olaylarını yüzeyin üstüne çıkarmak değil, fakat verdiğiniz cevaplar ile
sütten dili yanmamış üyeler için ilgi çekici cevaplar olabileceğini belirteyim.
Son günlerde forum üzerinde çok şikayet konusu görüyoruz, şaşırıyoruz, yorumluyoruz... Sadece gördüklerimiz bunlardan ibaret...
@Akbas; belirtiğin gibi bodozlama bir giriş var sektörler üzerine, birisi giriyor güzel kazanç sağlıyor sonrasında zaten max 5 ay olmadan sektörler patlamaya başlıyor, buda yaptığınız açıklamayla bağdaştırılabilir.
Bundan 3-4 sene önce hacklink ticareti yapan insanlar şuanda ajans kurup kurumsal bir havayla hizmet verdiklerini zannediyorlar ki zaten bu kişi veya kurumlar kendilerini net bir şekilde anlıyorlardır.
"Belki de okurken anaaa şuna bak benden bahsediyorlar diyebilirler
" Aslında insan mantık çerçevesi içerisinde düşündüğü zaman farklı alternatifler ile kendisine özgü sektörler belirleyebilir diye düşünüyorum.