derinden etkilemek en kolay iş, reklam yapıcağım diye , ölümcül hastalıkların en acı durumlarını insanların gözü önüne sokmak hatalı.
bildiğiniz üzere medya çocuk çoluk herkezin seyrettiği bir mecra, sorumlu ve etik kurallara uyulması lazım.

bir ara , etkili olsun diye bazı haber programlarında, yaralı, ölü, kanlı olaylar gösterilirdi, oluşan tepki sebebi ile artık tv kanalları bu görüntüleri mümkün olduğunca göstermemeye dikkat ediyor.

bu reklamda bu şekilde ele alınmalı, kaldı ki bu bir ticari amaç ile yapılmış reklam.

Birde yukarıdaki arkadaş mevcut durumun en iyi anlatılmasından bahsetmiş.

Kaldı ki bu reklamda mevcut durumda doğru bahsedilmiyor, reklamda doğum yapan bir anne ve bebek var,

"ozaman reklamın altına yazsın, bebekler 15 gün sonra ,eğer doğuştan gelen bir rahatsızlık yok ise kapsam içine alınabilir, şeklinde."

Bizim millet saf saf seyreder, birde çok duygulandım ağladım çok güzel reklam olmuş der.Allianz sigorta facebook sayfasına baktığımda, %90 böyle düşünüyor.

Acaba bende bir anormallik mi var ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:02:37 -->-> Daha önceki mesaj 07:46:09 --

Bu arada Ekşi Sözlükte bu reklam ile ilgili çok fazla yorum yazılmış, yorumların tümünü okudum, ve yanlız olmadığımı anladım, yorumların büyük bölümü, reklamın duygu sömürüsü olduğunu yazıyor.

Bende bu sebeple tepki koymak istedim, şimdi bu reklama tepki göstermez isek, yarın diğer kapitalist sigorta şirketleri, karşımıza bu reklamdan daha çirkin reklamlar çıkartabilirler.

Zaten morale ihtiyacımız olduğu bu günlerde, ipsiz sapsız ve gerçeği yansıtmayan reklamlara ihtiyacımız yok.
https://eksisozluk.com/kalbenli-alli...klami--5226547