Merhaba Arkadaşlar. Ben Ahmet 9 Yıldır R10 Üyesiyim...

Bundan 7 ay önce bir ürün satış sitesi kurup yürütmeye başladık. Ürünleri kendimiz üretip satıyor aynı zamanda fason yaptırıyoruz. 7 aylık süre içerisinde siteye ilk başladığım andan itibaren, hiç bir şekilde backlink vs almadım ama en iddalı kelimede 2. -3. sıralardayız maşallah sadece adwordsle oldu bu olay...

Şimdi gelelim işin bana yardım kısmına ben paralı danışmanlıkta alabilirim farketmez ama ilk önce burdan sormak istiyorum. Bu site 7 aylık ve tek bir çalışma yapılmadı Sadece forumlara v.s ürünlerin resimleriyle konular açtık başka bir çalışma yok. 7 ay oldu. Artık nasıl bir yol izleyeceğim ilk sorum bu linkmi alıcam? yoksa tanıtım yazısı felan diyorlar nedir ne değildir anlamadım yani yapmam gereken nedir benle alaklı sitelere parayla bir makale yazdırıp içine direkt site adresinimi geçireyim napayım ?

Gelelim ikinci soruma ürün satış sitesi e-ticaret sitesi içerisinde makale olan sayfaların googleda öne çıktığını gördüm fakat bu durumu sizlere danışmak istedim. Her sayfa her kategori için bir makale yazdırsam her ürünün en altında ürünün geçmişini tarihi anlatan bir yazı makale yazsam içinede anahtar kelimeler koysam sizce mantıklı olur mu yoksa gereksiz midir ? Eğer gereksizse boşuna müşterilerin kafalarını meşgul etmek istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.