Asıl sorun seo eklentisi ile ilgili değil, resimlerin alt tagına kendi site adınızı eklemeniz ile alakalı. Yeni yüklediğiniz eklentinin yaptığı tek şey konudan excerpt çekerek meta description'ı düzenlemesi. Resimlerin alt taglarını konu başlığı olarak değiştirin, site adınızı koymayın. Yaptığınız aramanın domain adı ile olmasından kaynaklanan bir durum bu, konu içerisinde domain.com geçen resim alt tagı olduğu için arama sonuçlarında onu da gösteriyor. site:domainadi.com şeklinde arama yaptığınızda resim alt tagları görünmeyecektir. Bu şekilde sağlamasını yapabilirsiniz.
Yoastı daha çok tavsiye ederim, meta descriptionları manuel olarak düzenleyin ya da basit bir şekilde eklenti ayarlarından yazıların meta description kısmına %%excerpt%% yazın.
Zaten öyle bakın. Kodlama ile alakalı veya resimlerle alakalı bir şey değil bu
http://prntscr.com/d6uz27 buradan bakabillirsiniz. Biraz yanlış anlamışsınız öne çıkarılmış görselin ismi atıyorum"
resim-siteadi " meta açıklamanın başında aynen böyle öne çıkarılmış görselin adı çıkıyordu. All in seoyu kurunca düzeldi. Ama şimdide meta açıklamanın hepsini göstermiyor all in seo atıyorum 160 karakter giriyorum 140 karakter de duruyor indexlerde. Ben de Yoastı daha çok sevdim onu kullanmak isterim ancak ben de böyle bir sorun yarattı nedense.