bunun en basit çözümü bir site alıyorsun örneğin günlük 10,000 tekil %90 google trafiği var.
Konularına bak yazılarına bak eğerki bi konuda ortalama 5-6 yorum yoksa ( minimum ) hit sahtedir.
Benim açtığım 300 400 hitli siteye bile konularına günlük 1-2 yorum geliyor sen öyle hesap yap
Ya da adsense varsa gelirine bak ya da almadan 1 gün adsense koymak istiyorum de 10,000 tekilden alacağın tıkla bi hesap edebilrsin.
Asla sadece hite bakıp siteye teklif verme. ( devir çok kötü dahada kötüye gidiyor )
O kadar çok sektör var ki bunu yorumla anlamak çok çok zor bir ihtimal.Benim bir sitem günde 15 tl kazandırıyor ama yorum gelmiyor.Bu sahte hit mi yani ? Ayrıca yorumların sahtesi daha çok.Sırf yorum kasarak google'da yükselmeye çalışanlar var.R10'da bir ara birbirimizin sitesine yorum kasalım tarzı bir konu bile vardı.Bunu ölçebilecek şey son 3 aylık adsense geliri olabilir.Bunun dışında alexa gibi saçmalıklara bakarak da site alınmaz.Bunu ayırt etmek için sektör araştırması yapmak lazım ayrıca.Bazı sektörlerde adsense tık oranı da çok düşüktür.