CeyhunOzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar hilesiz bir sayfa kasmak istiyorum ancak hiç bir bilgim yok. Belirli paylaşımdan sonra nasıl bir çalışma yapılıyor, süreç işlerken ne gibi adımlar izleniyor?
Hocam benim taktiği anlatayım sana; bu işi hobi olarak değil, kazanç için yapacaksan öncelikle bayanlara yönelik bir sayfa açmanı şiddetle tavsiye ederim geri dönüş için.

Sayfanın başlığı kısa,anlaşılır ve net olsun. Sayfan ile ilgili olduğun gruplara katıl ve sık kullanılanlara ekle hemen sol tarafta sıralı bir şekilde görünsün. Sayfan ile ilgili derken yan kategorilerde olabilir. Örneğin; saç tasarımı ile ilgili bir siten varsa ya da sayfan oje,manikür, bayan giyim vs. yakınen olan sayfalar demek istedim. Bu sayfalarda paylaşım yapanları, çok abartmadan günde 5-10 tane ekle. Facebook uyarı verdiğinde ertesi gün tekrar eklemeye 5-10 devam et ki sorun çıkartmasın Facebook sana. Arkadaş eklemeyi düzenli olarak yap bu şekilde sayfanı beğenme potansiyeli yüksek olan arkadaşları eklemiş olacaksın profiline.

Daha sonra bu şekilde arkadaş eklerken bir yandan da ilk başlarda 1 hafta günlük 4-5 gruba ekle üye sayısı 300 + ve yukarı olsun. Gruplara ekleme yaparken grupları ctrl ye tıklayıp sekme sekme açıp bu şekilde sayfanı kasabilirsin, daha pratik olur senin için.

Birde gruplara eklerken yeni katılım kaç olduğuna ve grupların güncel olup olmadığına kısaca aktifliğine bak. Bu şekilde devam et sayfan bu şekilde beğenilmeye başlayınca o beğenenleri arkadaş olarak eklemeyi unutma. Ayrıca tanıyor olabileceğin kişilerde bir süre sonra sayfanı beğenmiş olanların arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşı önerilmeye başlanacak sana bunları da ekle tek tek. Bunları eklerken tanıyor olabileceğin için engelleme konusunda daha esnek davranıyor Facebook.

Bu şekilde organik olarak sayfanı kasabilirsin. Buradan site almıştım geçen yıl 2015 Haziran'da açılmış sayfaydı 1.3K Facebook hesabı vardı organik şu an 5.2K oldu neredeyse ve bu taktikle yaptım tamamen organik.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...

Aklına takılan soru varsa konu altından sorabilir, ya da pm atabilirsin.