FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizde hız sorunun belli başlı sebepleri vardır bunlardan bazıları temadan kaynaklanır bazıları ise hostinginizden kaynaklanır.

Sizde her iki sorunda mevcut. Temanız aşırı karışık yapıda CSS'ler birleştirilmemiş hepsi ayrı ayrı yapılmış. JS dosyaları ayrı ayrı çalıştırılmış. Bu durumda yapmanız gereken şey JS dosyalarını ve CSS dosyalarını tek dosyada birleştirmek. Örnek olarak 5 tane farklı CSS dosyası varsa bunların hepsini tek CSS yapmayı deneyin. Aynı şekilde JS dosyalarında da bunu yapın. Bunlar konusunda bilginiz yoksa JS ve CSS dosyalarını minify hale getirin bu sayede sitenizin hızı az da olsa artacaktır.

Birde çok fazla eklenti kullanmamaya özen gösterin. Sitenizde eklenti çok sanırım. Bunun yerine alternatif yolları deneyin. Örnek olarak sosyal ağ paylaşım butonlarını eklenti ile yapmayın bunun yerine kendiniz yapın. Bunun gibi alternatifler çoğaltılabilir.

Cache kullanmayı deneyebilirsiniz. JS, CSS'i minify yapabilirsiniz bu sayede.
JS ve CSS dosyalarını minify hale getirmek nasıl oluyor? Cache ile mi? wp super Cache de kullanıyorum ama faydası pek yok gib. Şu an devre dışı.
Eklenti yapmayı bilmediğim için mecburen ihtiyaca göre minimum miktarda eklenti kullanıyorum.
Temayı temasatinal diye birine kurdurdum. Kurdu ama yarım yamalak başıma bırakıp adeta kaçmıştı. Kendimce toparladım ama bu sorunla başbaşa kaldım.