saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Unit testing? Composer support? dizin isimlendirmeniz berbat. yahu symfony ve illuminate paketlerinden kod alacağınıza composer dependency olarak eklesenize? ne uğraşıyorsunuz? cli üzerinden proje oluşturma vs. destekliyor mu? ona bakamadım. bunun dışında görebildiklerim şimdilik bu kadar. iyice pişmesi gerekiyor. tasklist varsa birkaç bir şey yapabilirim.
Öncelikle konuşmanıza bir çeki düzen verin, karşınızda çocuk yok. Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz bir daha sizi ciddiye alıp cevap vermeyeceğim. "illuminate paketlerinden kod alacağınıza" hayatımda bu kadar asılsız ve saçmalığın daniskası bir suçlamayla daha karşılaşmadım. Bahsettiğiniz paketleri daha önce incelemedim bile. "composer dependency olarak eklesenize" sebep ?? Hazıra konup bir şeyler üretmekten kaçmak akıllılık sayılır olmuş sanırım. Piyasada bir sürü framework de var zaten yenisini yazmaya ne gerek var değil mi ? Bir de kesin Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yoktur şimdi. "cli üzerinden proje oluşturma vs. destekliyor mu" nice to have statüsündeki bir özellik requirement mı sayılır oldu ? Frameworkte herhangi bir dependency mevcut değil o yüzden cli üzerinden proje oluşturma özelliğini gerekli görmüyorum. Ha nice to have bir özelliktir o ayrı ama kesinlikle gereklilik değildir. Merak ediyorum Composer support'tan kastınız nedir ? Composer için nasıl bir ekleme yapılır ? Ben söyleyeyim hiç bir ekleme yapılmasına gerek yoktur. index.php dosyasına vendor/autoload.php'nin include edilmesi yeterli (v0.1 sürümde bununla ilgili bir bug var, bu bug bir süre önce düzeltildi ama master'a merge edilmedi. Dev branch'inde bug'sız versiyonunu deneyebilirsiniz). Unit testing meselesine gelince, open source projelerin bir kısmında test'lerin yayınlanıyor olması benim de yayınlayacağım anlamına gelmez. Tercih etmiyorum, şimdiye kadar yayınlamadım ve şu an için yayınlamayı da düşünmüyorum. Dizin adları konusunda hakkınız var, ama onların bir çoğu geçici adlar zaten. Yeni sürümde bir çoğu değişti. Son olarak, yazdığınız yazılara ve kodlara biraz göz atma fırsatı buldum. Bir şeyler biliyorsunuz hakkınızı veriyorum ama olduğunuzu sandığınız seviyeye varmanız için daha çok yolunuz var. Framework'ün eksikleri var, bu doğal. Zaten beta sürümün yayınlanmasındaki amaç da bu eksiklerin gün yüzüne çıkarılıp giderilmesidir. Ama siz gerçek eksiklerden bahsedip, yapılan işe katkıda bulunmaya çalışmak yerine bir avuç saçmalığı eksik adı altında ortaya atıp emeği değersizleştirmeye çalışıyorsunuz. Umarım bir gün emeğe hakettiği saygıyı göstermeyi öğrenirsiniz. İyi çalışmalar..