Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 14 kasim Pazartesi kontrol icin randevu aldim. Eger doktor bakip ameliyat derse ameliyattan sonra detayli bir gorusumu ve doktor-hastane ismi de yazarim burda, millete faydali olsun diye. (Ankara icin)
Geçmiş olsun. Görüşlerinizi bekliyoruz.

Nautilus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deviasyon + konka yaktırdım.doktor çok başarılı olduğunu söyledi.ameliyattan sonra ayılma ve sonraki geçen ilk 1 saatlik süreyi ölene kadar unutmam.Allah tekrar yaşatmasın.

Neredeyse 1 yıl oldu şuan tekrar konka şişti..doktor bir ara uğra tekrar yakalım dedi..5 dakikalık iş olmasına rağmen şuan çok rahatsız etmediği için gitmedim.
dediğiniz gibi konkalar tekrar şişebiliyor bunun için ilk başta ne kadar güçlü radyogfrekans ile yakılırsa o kadar uzun gidiyor.

Swag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. 😊
eyvallah hocam

marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede aynı sorun var üstelik benim burunda sağa doğru yamuk .

Bu yüzden dolayı hep ağız yolu ile solunum yapıyorum. Okudumda burun yolu ile yapılmayan solunumların sağlığa yan etkileri baya varmış.

Örneğin göğüs kafesim dışa doğru çıkıktır, acaba diyorum ağızdan nefes aldığım için akciğerimmi büyük bunada göre göğüs kafesimde geniş heralde.

Bende en kısa zamanda gideceğim aynı zamanda kilo problemimde var, triod bezlerinin yavaş çalışmasını bile burundan nefes alamadığıma yoruyorum.

30 yasına geldim çok ihmal ettim. Aynı durumdayım mutlaka küçük bir ameliyattan geçmek gerekiyor.
hocam dediklerin bende de var emin ol bu rahatsızlıklarda burnun etkiis en az yüzde elli. Bence sende ihmal etme.
Kagulenay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 5 Ay önce kırık nediyle Rinoplasti geçirdim. Ameliyat yaklaşık 2.5 saat sürdü. Ameliyat öncesinde yiyip içme yasak olmasına rağmen sigara kullandığım için ayılmamda yaklaşık 2 saat sürdü. Ameliyat sonrasında hafif baş ağrısı ve solunum sıkıntısı çektim, ağrı kesici serumlarla uyku süresince elbette hissetmedim. Uyku süresincede Biladerim ikişer, üçer dakika aralıkla buz uyguladı. (Doktor tavsiyesi) Şu an durum itibari ilede kendime dikkat ediyorum. Bahsedildiği kadar zorlu bir süreç geçirmedim açıkcası.. Şimdiden geçmiş olsun dilerim sormak istediklerini PM olarak sorabilirsiniz.
Geçmiş olsun hocam

Oğuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bacağımda ki bir kırıktan dolayı ben de ameliyat olma ihtimalim var.

İnsan korkuyor arkadaş genel anestezi, risklerini aklına bile getiremiyor insan.

Ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi acaba?
Hocam her ameliyatın bir riski vardır. Ama risk yaşadığın her an da var. Ameliyatları kafada çok büyütme. Anestezi ile olup hatırlamadığın süreçler zaten.