bence tanıtım yazısı olayı bitti arkadaşlar. tanıtım yazısı alacaksanız mutlaka sponsor içerik olduğunu belirtin birde etiketler arasında mutlaka sponsor içerik, sponsor reklam gibi etiketler ekleyin.
"bence tanıtım yazısı olayı bitti arkadaşlar."
Bu cümleye karşıyım.
Konu sahibine hitaben, Öncelikle 1,2 yerden bağlantı aldıysan (böyle olduğunu var saymaktayım) geriye gidiş normal.
Bir diğer konuya gelelim. Bu düşünceler oldukça tehlikelidir. Başkalarını da yanlış yönlendirmeye teşvik edecektir.
TANITIM YAZISI BİTTİ. SEO BİTTİ. BACKLİNK BİTTİ. Yok efendim ADWORDS GELDİ. SEO BİTTİ. Örneği çoğaltmak mümkün, tamamen alakasız konulardır. Çünkü bu arkadaşlar, yaptığı çalışmalarda kendi sonuçlarına göre
hüküm veriyorlar. Ne şimdi biter nede gelecekte bitecektir. ŞEKİL DEĞİŞTİRECEKTİR.
Kendi yaptığım gözlemlerimde tanıtım yazısında fayda aldığımı görüyorum. Bundan öncelerinde eski tekniklerim de bende düşüş yaşamıştım.
Kısacası , seo işini yapan kişi, kendisini yenilemediği sürece batmaya mahkumdur.
Google SEO yapmak isteyen sitelere diğer sitelerden backlink alın,link çıkın gibi şeyler söylemiyor.
Aksine yapanı cezalandırırız diyor.
Backlink satın almak istediğinde doğallığı göz önünde bulundur.
yelkenci, yorumunu okudum. Google çok şey söyler. POLİTİKA. Adwordstede bir çok şey söyler. Katı olduğu alanlar vardır.
"Backlink satın almak istediğinde doğallığı göz önünde bulundur"
Bu üstteki cümlenin tam algoritmada ki açılımını yani anlamını, ne sen ne ben nede bir başkası yapabilir. Bu forumdaki herkes şuna bakıyor. Aaa tanıtım yazısı işe yaramıyormuş. Efendim link almak zararlıymış. vs. Direk insanların burada yazıdığı yorumları dikkate alıyorlar.1 sene bekleyen mi dersin.6 ay bekleyen mi örnek çok...
Yanlış yönlendirmeyelim. Kısacası link işe yarıyor. (Bazen bu konuda, 2 tane durum vardır. Ya geriye gidersiniz. Ya da ileri.)
Sonuç: Tanıtım yazısı işe yarıyor. Ama r10daki paketlerle değil!