Uzmancevap tan takip ediyordum projenizi az once turkce gelistirnek isteyen bi arkadasinda konusuna yazdim. Tebrik ederim. Bilmeyenler icin
Framework un yapisindan daha detayli bahseder misiniz
Selamlar, öncelikle teşekkür ederim.
Bu adreste ayrıntılı bir dokumantasyon ve bir çok kullanım örneği var. Ayrıca ilgilenenler için kaynak kodun içerisinde de methodların bir çoğunun üzerinde methodun kullanımını ve ne işe yaradığını anlatan yorum satırları mevcut.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:27:58 -->-> Daha önceki mesaj 18:22:57 --
https://github.com/Social13/Social13...entation/tr.md burada baya detaylı anlatım yapılmış.
Konuyu geç görsem de güzel bir sistem değişik bir framework üstünde çalışıyordum bu projede örnek alınacak yerler var tebrik ederim gerçekten.Daha gelişmiş sistemler de Türk projelerini görmek gerçekten güzel
Sağolun teşekkür ederim. Yazdığınız framework'ü github'a atıp buradan linkini paylaşırsanız zamanım oldukça inceleyip katkıda bulunabilirim. Bu arada şuan vakit buldukça v0.2 sürümü üzerinde çalışıyorum. Github'da dev branch'inden gelişmeleri takip edebilirsiniz, onun dokumantasyonu yok ama yukarıda bahsettiğim gibi kod üzerinde yorum satırları mevcut

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:28:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:27:58 --
Oldukça başarılı bir framework olmuş tebrik ediyorum.
Sağolun, teşekkür ederim.