SARIUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörünüzle ilgili 6735 sayılı kanunda 'Yetkili Aracı Kurum' tanımlaması getirildi, bu tarz hizmetleri sadece yetkili aracı kurumlar verebilecek, yatırım yapmadan önce biraz daha beklemenizi öneririm.
yaklaşık 1 yıldır bu sektördeyim. "Yetkili aracı kurum" kanun maddesine en çok sevinenlerden birisi benim ki simitçi, büfeci ve ayakçılar bu işi yapamayıp kurumsal kimliğe sahip olan ofisler bu iş için gerekli yetkiyi almasını istiyorum.

Umarım yakın zamanda bu eklenen madde ile ilgili detaylar neticelenir. Sizde bunu takip ediyorsunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:11:15 -->-> Daha önceki mesaj 17:06:22 --

Webkanyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi çok iyi anlıyorum. Zaten Facebook'ta çalışmış ABD'den gelen birisiyle muhatap olabilme şansınız çok düşük. Bu talep ettiğiniz şeylerin hakkı en az 2000 TL'dir. Oda iş bulamayan sırtından katlı kazanç elde edilecek garibanın çalışacağı bir iştir. Tabi tanıdığınız mutlaka Türkiye devlerinde ingilizce, arapça biliyor ve bilgisayarla ilgili bir yeteneği varsa çok rahat 3000 - 4000 TL ile işe başlayabilir.
İnanın sizle tartışmak istemiyorum ama zorla ısrarcı davranıyorsunuz.

Çok basit bir şey diyeceğim size çok basit lütfen anlayın. İngilizce ve arapça dil bilmesi şart değil ! Konuda ben tercih sebebi olarak yazdım şart koşmadım. Tercih sebebinde "azcık" arapça biliyorsa ona göre maaş konuşulur. Arapçada az bilmesini kast ettim.
Neyse yine siz karıştıracaksınız basit bir dille "TÜRKÇE HARİÇ BAŞKA DİL BİLMESİNE GEREK YOK"

Umarım anlamışsınızdır.