Normalde opencart'ın fiyat ile ilgili değişkenini oraya yazdığımızda çalışması lazım ki çalışıyor aslında. Ama opencartta fiyattan sonra , (virgül) ile ayrıldığı için çalışmıyor çünkü taksit tabı diye verdikleri url , (virgül) kabul etmiyor. Bu durumda bizim opencart fiyat bölümündeki , (virgül) alanını noktaya dönüştürmemiz gerekecek. Bununla ilgili destek talebi de açtım yardım istedim ama yardımcı olacaklarına dair pek umudum yok açıkçası.
Bu konu ile ilgili geliştirme yapılmıştır ve test aşamasındadır. Takip eden hafta içinde belirttiğiniz gibi virgül ile tanım yaptığınızda taksit tabında herhangi bir sorun yaşamadan gösterim yapabileceksiniz. Geri bildirim için teşekkür ederiz.
zafer bey merhaba arastırdıgım kadarıyla paytr personelisiniz başvuru yaptım ve onayladı adresinize mng ıle kargo ıslemı yapılmam ıstendı. Ben elden teslım edeyım beledıyeye yakın dıye telefon numaranızı aradım fakat boyle bır turk telekommobil numarası bulunmamaktadır dedi. Yanlış aradım galıba dedım tekrar kontrol ettım doğruydu.
Bu konuda guvenle ılgılı bır tereddüte girdim , daha önce önerdiğim kişiler de bu konuda guvensızlık yasadıkları ıcın vazgeçtiler. Paytrnın oranları pıyasadakı oranlarla esıt , işlem ucretı ve yıllıkucret olmaması buyuk avantaj en büyük artısı ise ertesi iş günü hesabımıza ödemenin gönderilmesi.
Bugun iyzico olsun payu olsun telefon numarası ile arandıgı zaman ulaşılabilmektedir. Tabi telefon için personel tutmak ek bir külfet ama en azından bir sanal santral koyup talep alabilirsiniz işinize karışmak gibi olmasın bu lütfen yanlış anlamayın .
Bundan sonra paytr ile çalışacağım ve müşterilerime de direkt olarak önereceğim.
İyi Çalışmalar Dilerim
Site üzerinden bulunan telefon numarasından gün içerisinde aramaları karşılayan iki personelimiz bulunmaktadır. Ancak takdir edersiniz ki yoğunluğun fazla olmasından dolayı kimi zaman telefonlarda iletişim sorunu yaşanmaktadır. PayTR İletişim sayfası veya Mağaza Paneli > Destek altından gönderilen mesajlarınız gün içerisinde cevaplanmaktadır. Hem sizin, hem de sistemdeki diğer personellerin işlemleri ve sorunları takip edebilmeleri için yazılı olarak bağlantı kurmak daha sağlıklı olmaktadır.
Elden evrak teslim etmek için direkt adresimize gelebilirsiniz. Önceden haber vermenize gerek yoktur.
İlginiz ve güveniniz için teşekkür ederiz.
Benim anlamadığım nokta şu; Eğer komisyon oranlarını bilmez isek neye göre başvuru yapacağız. Tamam işlem ücreti , yıllık ücret yok ve para ertesi gün gönderiliyor ama aldığınız komisyon oranı yüksek ise çok da bir avantaj olmayacaktır. İsmini söylemeyim bir firma işlem ücreti olarak 0.25 TL ve %2.5 komisyon alıyor. Buradaki işlem ücreti yok diye sürekli vurguladığınız miktar 0.25 TL. Yani bu ne demek her 1000 alışveriş için 250 TL yapar. Siz işlem ücreti almayıp komisyon olarak %5 alıyorsanız avantajlı bir tarafı kalmıyor. Yeni kuracağım online satış sitesi için PayTR kullanmayı düşünüyorum fakat bu komisyon oranı konusundaki soru işaretlerini gidermemiz gerekiyor.
Komisyon oranı açıklamamanız çok olumsuz bir karar, en azından cirolara göre birkaç komisyon oranı belirleyip ilan etmeniz gerekir.
Aksi takdirde, keyfe keder bir oran belirlediğiniz anlaşılıyor, her siteye göre ayrı komisyon oranı bu hiç adil değil.
Komisyon oranları sitelerin iş modeli ve risk seviyelerine göre belirlenmektedir. Bu risk seviyeleri farklı kontrolleri ve iş yüklerini beraberinde getirmektedir. Her iş yeri başvuru yaptıktan sonra incelenmeye alınır ve bu incelenmenin ardından komisyon oranı belirlenir. Gizli herhangi bir ücret yoktur. Başvuru yaptığınız zaman komisyon ile birlikte tüm bilgiler size iletilir. Dilerseniz devamında PayTR ile çalışmaya başlayabilirsiniz.