Coderca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hillary değil trump diyorum beni amerika ilgilendirmez amerika için kötü olan bizim için iyidir.

Kötünün iyisi diyorsan yine trump diyorum.

Ben senin herkesi koyun sanmana kızıyorum senin dediğin ne denirse inanan kısım var ama herkes öyle değil.

Sen orada yaşadığın için amerika endeksli düşünüyorsun belkide biz Türkiyede yaşıyoruz burayı düşünüyoruz.
yahu daha buradaki adam kötünün iyisinin trump olduğunda emin değil sen nerden biliyorsun diyorum.

Allasen trump geçip ben gelince türkiyeyle şöyle yapacaz böyle yapacaz falan dedi de benim mi haberim yok , münazarada falan bile hep iç politika konuşuldu. Arada bi kötü isis pis isis falan dediler okadar. Nerden esiyor bu trump iyi , hillary iyi lafları . Sanki bunlar gelince çok şey değişecek. Sanki gelen başkan hadi komunizme geçiyoruz diyecek

siz feto falan kovalayın kim fetöcü kim değil , ülkede gündem gün içinde fetöden fotomaç bjk atışmasına oradan da hillary trump olayına geliyor şaka gibi Twittera bakıyorum bu üç konuyada yorum yapabilen müthiş alçak gönüllü insanlar var.

He burada amerikaya kötü olan sanada kötü oluyor , o vatansever ayakları geçin age of empires değil bu işler , dolar hoplar benzin çıkarsa görürüz kimin için iyi olan kimin için kötü oluyor.

Bu arada dolar alın bu trump danası kazanırsa heralde 3.50 falan olur , hillaryi alsa da 3.50 olacak , siz en iyisi dolar alın