yok hocam ben gazete ve kanallara aklını kiralamayan insanlardanım çok şükür
oradaki vurgu sağ görüş değil , bu kanalları izleyen her konuda bilgili arkadaşlar var , bunların ekseriyetleri burada bol bulunuyor. Mesela konu rusya , açıyor a haberi orada ne deniyorsa paralelinde birşeyler yazıp burada vatan sever oluyor. Sonra aynı konuda 1 ay sonra tam tersi birşey oluyor bu sefer beyaz tvye geçiyor oradan kaptığı kelimeleri burada paylaşıyor.
Hani ukalalık yapmak için söylemiyorum ama daha amerikalılar bile hangisi daha iyi hangisi daha doğru diye ayrım yapamıyorken teee öbür kıtadan siz nasıl oluyorda şu daha iyi bu daha iyi gibi yorumlar yapıyorsunuz merak ediyorum. Lafa geldi mi , emperyalist amerika (ki doğru) dış mihrak amerika , öze geldi mi trump döver , hillary kesin alır , ben hillaryciyim diyen bir yığın sığır var ülkemizde
Neyse özetle daha tvde izlerken bile ne dediğini anlamadığınız insanların iyi mi kötü mü olacağını hangi düşünce yapınızla ve bilgi birikiminizle karar veriyorsunuz merak ediyorum. Ben şeçimin yapıldığı ülkede yaşıyorum daha ben bile anlamazken (ne yazık ki tvde izlediğim şeyleri anlayamıyorum ing yetmiyor

) siz nerden çözdünüz bi aydınlatın da bizde aydınlanalım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:08:29 -->-> Daha önceki mesaj 01:00:39 --
hocam ekşiyi takip ederim , burayıda takip ediyorum a haberle beyaztvyi falanda takip ediyorum , bilimum bir çok yayın organını takip ediyorum.
Acaba çok bilmişlik benim yaptığım mı sizin yaptığınız mı ? Bu gün üstünde voted (voted;oy kullandığını insanlara gösteren insanlar ) yazan bir çok insanla konuştum. Daha ben şuna verdim , ben buna verdim diyene denk gelmedim belki akşam bir babayiğitle karşılaşırım. Genel kanı her ikisininde biribirinden kötü olduğu ve bu yüzden kötünün iyisine vermek zorunda kaldıklarını söylüyor insanlar.Çoğu ya beni yiyor yada gerçekten başka adaylara oy veriyor

Ortak kanı , kimin daha faydalı olacağını oy veren insanlar bile bilmiyor. Yani obamadaki rüzgar şuan ikisinde de yok. Bunları ben tvden falan izlemiyorum etrafımdan bizzat kulaklarımla duyuyorum. Hani bu çok bilmiş olduğum halim. Bide sizin gibi mütevazi insanlar var ki teee babaannesinin nikahından trump gelirse yandık hillary gelirse çoştuk falan diye yazan yurdumun alçak gönüllü insanları , siz nerden tartıyorda hangisinin daha iyi olacağına hüküm veriyorsunuz yav.